FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

 

 

Nyní máte možnost vybrat nejlepšího z nejlepších. V nejlepší sestavě uplynulé sezóny najdete hned několik vynikajících střelců, kde nechybí ani nejlepší střelec Jiří Holý. Hlasovat můžete již nyní, tak na nic nečekejte a prohlédněte si jedenáctku nejlepších…

 

Latislav Jan – Brankář Nové Role, který v celé sezóně vynechal pouze tři utkání, když místo v bráně přenechal třikrát svému spoluhráči Davidovi Poláčkovi. Jan patřil k oporám svého týmu a za svá záda pustil pouhých třicetjedna gólů. Za své výkony si Honza zasloužil místo v naší sestavě v silné konkurenci ostatních výborných gólmanů.

 

Martin Richter – Hráč z týmu TJ Baník Habartov, který v Habartově začínal v osmi letech a v týmu působí dodnes a jako kapitán a správný lídr dovedl svůj tým ke krásnému čtvrtému místu v tabulce. Martin si plní na 100% své defenzivní a ofenzivní úkoly a v naší sestavě nesmí chybět.

 

Lukáš Křepský – Hráč z týmu TJ Sokol Lázně Kynžvart. Na Lukášovi stojí celá obrana týmu, kterou diriguje ze stoperské řady. Díky skvělé obraně jeho tým dostal jako třetí nejméně gólů a jeho tým se umístil na krásném pátém místě právě i díky jeho výborné organizaci v obranné řadě.

 

Petr Halčinský – Hráč z týmu SK Dolní Rychnov. Petr je zástupcem kapitána a tahounem týmu, z obrany organizuje hru celého týmu a je důležitým článkem v týmu, který se v tabulce umístil na krásném šestém místě. Petr se v podzimní části umístil na třetím místě v anketě o hráče podzimní části.

 

 

Darek Masopust – Hráč z týmu TJ Jiskra Plesná, který patřil v celé sezóně k nejlepším hráčům a několikrát se objevil i v sestavě o nejlepšího hráče kola. Darek dal několik důležitých gólů svého týmu a pomohl svému týmu k osmé příčce v tabulce.

 

Michal Němček – Hráč z týmu TJ Spartak Horní Slavkov. Michal je důležitým článkem svého týmu, protože mu to výborně střílí a v sezóně 2015/2016 nastřílel krásných 17 gólů a stal se tak nejlepším střelcem svého týmu a v konečném součtu skončil na krásném osmém místě.

 

Pavel Slovák – Je hráč z týmu TJ Sokol Lipová. Pavel je kapitánem Lipové, kterou dovedl ke krásnému třetímu místu v tabulce. Pavel patřil v sezóně k nejlepším hráčům a ve 25. kole vyhrál anketu o nejlepšího hráče kola.

 

Tomáš Wolf – Hráč z týmu FK Ostrov B, který v sezóně nasázel soupeřům krásných devatenáct branek, což mu nakonec vyneslo čtvrtou příčku mezi nejlepšími střelci soutěže. Tomáš, když nastoupil do zápasu, tak v každém dal minimálně jeden gól a byl motorem mužstva.

 

Dominik Pěček – Hráč z týmu FK Skalná, který patřil k nejlepším hráčům svého týmu spolu se svým otcem Tomášem Pěčkem. Oba dva jsou velmi důležití pro svůj tým a ze záložní řady vstřelili každý deset branek. Dominik se několikrát dostal do sestavy kola za nejlepšího hráče svého týmu a anketu i dokázal vyhrát a to v kole čtrnáctém.

 

Petr Klaus – Hráč z týmu FK Ostrov B, který se s 26 góly umístil na druhé příčce o nejlepšího střelce 1.B třídy a v naší sestavě za celou sezónu 2015/2016 nesmí určitě chybět. Díky jeho výborným a vyrovnaným výkonům a skvělé střelecké potenci se jeho tým umístil na první příčce v tabulce a stal se tak mistrem 1.B třídy v Karlovarském Kraji.

 

 

Jiří Holý – Hráč z týmu FK Skalná, který je postrachem všech týmu, protože v sezóně 2015/2016 vstřelil úctyhodných 37 gólů a suverénně tak ovládl krále střelců před druhým Petrem Klausem, který nastřílel o jedenáct gólů méně a to 26. Jiří patřil k velmi důležitým článkům ve svém týmu ve Skalné a v naší sestavě za celou sezónu nesmí rozhodně chybět. Jiří ovládl ankteu o hráče podzimní časti.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.