SESTAVA KOLA - 1.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 21.08.2016

0

První kolo III. třídy je za námi. K vidění bylo několik vyrovnaných zápasů, jasných vítězstvích ale i nečekaných úspěchů. Vybrat jen jedenáct hráčů je složité, ale myslím, že jsme vybrali nejlépe jak to šlo. Tak se na to pojďme podívat, samozřejmě že pokud najdete svého favorita nezapomeňtě ho podpořit hlasy.

Rudolf Fuchs - V prvním kole hned několik brankářů dokázalo udržet čisté konto. Ale jeden z nich vyčníval o něco víš než ostatní. Rudolf podal kvalitní a spolehlivý výkon. Své vystoupení navíc korunoval chycenou penaltou v 90. minutě zápas a zachránil tak výhru 1:0.

 

Karel Sedláček - Karel zahrál svou stabilní hru co se od hráče očekává, soupeře nepustil do jediné šance. V hlavičkových soubojích byl bezchybný. Celý zápas bránil na jedničku.

 

Martin Marics - Lukavice těsně prohrála v Lužanech, ale jejich výkon nebyl vůbec špatný. Jejich obrana fungovala kompaktně a až na jeden okamžik byla témeř bezchybná. Martinův výkon byl dokonce vyzdvižen i soupeřem. 

 

Zdeněk Tomaščík - Dvorec vcelku senzačně vyhrál v Blovicích a podílel se na tom i výborný výkon Zdeňka, jenž byl v obraně nepřekonatelný.

 

Miroslav Greguš - Kapitán Dvorce řídil hru záložní řady a rozdával pasy jak na běžícím pásu. Dokázal navíc vstřelit i branku.

 

Ondřej Homolka - Spálené Poříčí v prvním utkání vcelku jasně porazilo Chlumčany 4:0. Dvěma brankami a spoustou důležitých přihrávek se na tom podílel i Ondřej.

 

Zdeněk Smítka - Zdeněk přezdívaný ,,Děděk" v zápase snad neprohrál jediný souboj o míč. Rozdával parádní přihrávky na své spoluhráče. Dobrý výkon korunoval gólem a asistencí. 

 

Vladimír Volf - Střížovice přestřílely Merklín 4:3 a měrou vrchovatou k tomu přispěl i zodpovědný výkon Vladimíra. Dokázal navíc i dvakrát skórovat.

 

Petr Brašna - Letiny zvládly fyzicky těžký zápas proti Dnešicím. Výhru měl opět v režii jeden z klíčových hráčů Petr Brašna. Jeden gól dal a u dalších dvou figuroval také. O nominaci do sestavy kola tak nemůže být pochyb.

 

Pavel Štádler - Merklín sice prohrál ale jejich výkon, hlavně vdruhé půli, si zasloužil pochvalu. Pavel dokonce dvěma brankami vyrovnal na 3:3. Bohužel jeho góly nakonec na body nestačily.

 

Martin Schlehofer - Dnešice těšně podlehly favorizovaným Letinám. Martinovo dva góly dlouho vypadaly že přinesou body. Nakonec se tak nestalo, přesto ale jeho výkon zasloužil vyzdvihnout.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.08.2016 17:01 do 24.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.