SESTAVA KOLA - 2.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 04.09.2016

0

Blovice B a Záhoří zůstávají po druhém kole IV. třídy Plzeň - jih nadále stoprocentní a hřejí se na prvních dovu příčkách tabulky. O víkendu se poprvé podařilo zvítězit Soběkurám a Letné B. Na první body naopak stále čekají Neurazy, Nezbavětice a Líšiná, která ovšem ve druhém kole měla volno. Podívejte se na ideální jedenáctku 2. kola IV třídy Plzeň - jih! 

 

Brankář: 

 

Petr Lösch (TJ Sokol Soběkury) - Více brankářů v druhém kole předvedlo výborný výkon, ale výběr do sestavy kola nakonec padl pro Petra Löscha, který několikrát podržel soběkurské fotbalisty a výrazně pomohl svému týmu k vítězství proti Hradci B.

Obrana: 

 

Matěj Janeček (TJ Baník Mantov) - Mladý obránce Mantova si dobře plnil obranné povinnosti a pomohl svému týmu k čistému kontu proti Nezbavěticím. 

Josef Bohun (Letná B) - Zkušený obránce Letné B dirigoval svůj tým poctivě ze zadních řad a dobrou rozehrávkou rozjížděl akce svého týmu. 

 

Záloha: 

 

Daniel Tichý (TJ Baník Mantov) - Devatenáctiletý záložník neúnavně piloval levou stranu záložní řady a prokázal, že dříve působil v týmu Petřína. Jeho dobrý výkon pomohl Mantovu k cennému vítězství. 

Petr Filip (TJ Seč) - Střední záložník Seče byl u všech důležitých momentů utkání proti Letné. Nejenž se mu podařilo vstřelit kontatkní branku v zápase, ale zároveň neproměnil pokutový kop. Přesto ale patřil na hřišti k hlavním motorům hry sečského týmu. 

Kamil Presl (TJ Záhoří) - Záložník Záhoří dirigoval hru ze středu pole. Ve smolném utkání proti Bloviím se rovněž nachomýtl u několika příležitostí, ani jednu z nich ovšem nedokázal dovézt do gólového konce. 

Jan Šmidingr (TJ Sokol Záluží) - Zkušený záložník se podílel na dalším vítězstvím Záluží jednou vstřelenou brankou. K tomu navíc neúnavně piloval levou lajnu, odkud nepříjemně zatápěl soupeřovým obráncům. 

Jan Veselovský (TJ Sokol Blovice B) - Mladý šestnáctiletý střední záložník si během víkendu střihl dvě utkání, nejprve hrál v sobotu za Blovice A, v neděli naopak pomohl svému B-týmu. V utkání proti Záhoří patřil k aktivním hráčům a potvrdil, že si rozumí s balonem. 

 

Útok: 

 

Jan Hanket (TJ Sokol Soběkury) - Nezvykle na pozici útočníka nastoupil soběkurský Jan Hanket, který si v útoku vedl na výbornou a dvěma góly zařídil svému týmu vítězství. 

Zdeněk Skála (Letná B) - Ostřílený útočník Letné se dobře stahoval do zálohy, kde dokázal podržet balon a připravoval šance svým spoluhráčům. 

Norbert Vávrovec (TJ Sokol Záluží) - Útočník Záluží potvrdil i v druhém kole sezony pověst kanonýra a znovu vstřelil dvě branky. Jedna z nich patřila k výstavním, když ze standardní situace zakroutil míč přesně k tyči. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.09.2016 10:40 do 07.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.