SESTAVA KOLA - 9.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 15.10.2016

0

Deváté kolo už je za námi. Tým na prvním místě se nezměnil, Předenice selhaly v Hradci, Kasejovice konečně zabraly a Dobřany jsou stále poslední. To je stručný souhrn posledního kola a jeho výsledků. My se teď pojďme podívat na sestavu těch nejlepších. Svého favorita podpořte hlasem, v případě registrace může být vaše podpora ještě mohutnější. 

Jiří Trojánek - Žinkovy čelily velké ofenzivní síle Merklína. Inkasovaly ovšem pouze jednu branku a velkou zásluhu na tom měl Jíří, který pochytal několik slibných šancí a svým výkonem dodával spoluhráčům pocit jistoty. 

 

Robejt Brejcha - Robert podal v obraně spolehlivý výkon a eliminoval většinu akcí soupeře. Svůj výkon navíc korunoval brankou. 

 

Bohumil Andrle - Hradec udržel čisté konto proti Předenicím i přesto, že se skoro celý zápas bránil. To je výborná vizitka pro obranu. Proto v sestavě kola figurují hned dva její členové. 

 

Michal Bečvář - Stejně jako jeho kolega podal výborný výkon, bojoval a rval se o každý balon. 

 

Petr Arnošt - Ofenzivní hráč Kláštera předvedl povedený výkon a zatápěl obraně soupeře celý zápas. Navíc byl i velice produktivní, dokázal vsítit tři branky.

 

Martin Fiala - Záložník Kasejovic podal dobrý výkon, rozdával přihrávky jak na běžícím páse a vytvořil tak několik nadějných šancí. Byl zvolen také hráčem zápasu. 

 

Jan Votípka - Losiná ototčila zápas v Radkovicích a velkým podílel k tomu přispěl Jan. Dal druhou a třetí branku a rozhodl tak o vítězství svého celku. 

 

Michal Terber - Michal dělal svým pohybem neustálé problémy soupeřovo obraně a pomohl tak svému týmu v zakládání útoků. Na první gól nahrál a následně také dva vstřelil sám. 

 

Pavel Braun - Pavel se v zápase dokázal dostat do několika nadějných šancí a z jedné dokázal i skórovat. 

 

David Šmíd - Mladý útočník Nepomuku odehrál velice povedený zápas v Klášteře, jeho tým sice prohrál ale i tak byl Davidův výkon označen jako nejlepší. Díky tomu si zaslouží místo v sestavě kola. 

 

Jakub Antoš - Jedna z hlavních útočních zbraní Stodu. Opět nadělal spoustu problémů obraně soupeře, vstřelil jeden gól i ještě další pomohl vytvořit.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.10.2016 16:40 do 19.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.