SESTAVA KOLA - 15.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 02.04.2017

0

Druhý hrací víkend je za námi a nám nezbývá, než ho shrnout v jedné malé kostce s pomocí vyhlášení ideální sestavy kola, ve které uvidíte nejvýraznější postavy onoho celého víkendu. Tentokrát výrazně vyčnívali obránci, ale my jsme do sestavy mohli vecpat pouze čtveřici z nich, tak nezbývá, než věřit, že se podařilo vybrat ty vskutku nejlepší. O nic slabší ale nejsou ani ofenzivnější části naší sestavy. Mrkněte se sami a vyberte, komu přisoudíte titul tentokrát.

Tomáš Kopolovič: Brankář A-týmu Újezdu byl v sobotu asi jediný v dobré formě. Zbytek týmu hrál na své poměry velmi špatně. Tomáš odvedl výborný výkon a jen díky němu neskončil zápas debaklem lídra.

Martin Šustr: Martinův týmy sice o víkendu selhal. Selhal po střelecké stránce. To ale není problém obránce. Defenziva Trpíst odehrála v čele s Martinem výborný zápas a Lesné nic nedovolila.

Václav Koscelník: Václav dirigoval defenzivu senzačně vítězného Zetrou, který se poradil s lídrem soutěže. Dařilo se mu skvěle. Spartě nedal téměř žádný prostor a jeho obrana inkasovala jen jednou.

Jaroslav Božek: Jaroslav pomohl Halži svým skvělým defenzivním výkonem k obratu v Lázních, které hrály veli dobře, ale nakonec ztroskotaly na pevné obraně Halže.

Karel Hanzlík:  Výborně si počínal i sulislavský Hanzlík, který nejen že výborně bránil a celý zápas poctivě odmakal, ale zároveň vstřelil i jedinou branku svého týmu.

Miroslav Zábranský: Miroslav nechal na hřišti snad vše, co v něm bylo. Zápas odehrál na maximum a byl Lázním oporou. Dokonce zaznamenal i jeden zásah.

Tomáš Kasl: Tomášův tým opět prohrál. Ani tentokrát nebyl od výhry ale daleko. Tomáš řídil hru svého týmu ze zálohy a svědomitě plnil své defenzivní povinnosti. Výborný výkon.

František Pták ml.: Také František má za sebou spíše defenzivní utkání. Zápas totiž odehrál v obraně, ale my jsme si dovolili, využít jej na defenzivním štítu. Nicméně, i jako obránce zaznamenal dvě branky, což je fantastické. Jeho tým vyhrál vysoko 8:1.

Lukáš Belobrad: Lukáš poctivě odmakal zápas svého týmu proti Kladrubům a celou dobu byl v ofenzivním obléhání soupeřeovy šestnáctky velmi aktivní. Byl to on, kdo nakoenc zařídil rozodující zásah.

Ivan Mykhailovskyi: Ivan hrál na hřišti Sparty v útoku a dělal obráncům soupeře velké problémy. Hrál výborně, hodně běhal a motal soupeřům hlavy. Navíc se postaral i o poslední branku zápasu, která Zetor mohla uklidnit.

Václav Hlaváč: Václav v neděli zkompletoval hattrick. Jeho tým nebyl v první půli lepší, ale zkrátka využil, co jen mohl a vyhrál jí 3:1. To rozhodlo. Druhá půle byla už jen formalitou. O všechny branky svého týmu v první půli se postaral právě chladokrevný Václav.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.04.2017 22:14 do 05.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.