SESTAVA KOLA - 18.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 09.04.2017

0

Chlebičov konečně vyhrál, když porazil Mokré Lazce. Ludgeřovice remizovaly v Krásných Loučkách. Darkovičky porazily nejtěsnějším rozdílem Oldřišov. Stejně se vedlo Štítině proti Jakubčovicím. Štěpánkovice se rozešly bez branek s Bohuslavicemi. Bolatice si v klidu poradily s Kravařemi. Stará Bělá se výhrou nad Vítkovem vyšvihla do čela tabulky.

Petr Varga z Darkoviček vychytal čisté konto a nemalou měrou ze zasloužil o výhru nad Oldřišovem. V obraně Bolatic tvrdil muziku Rostislav Hartoš, autor jedné branky do sítě Kravař. Richard Kozák z Krásných Louček byl výborný v defenzivě svého týmu. Lukáš Černín podal v obraně Chlebičova bezchybný výkon. Záloha je čtyřčlenná. Jan Janoš byl skvělý uprostřed bohuslavické zálohy. Jakub Černý ze Štítiny rozhodl zápas proti Jakubčovicím. Ondřej Malík ze Staré Bělé dvakrát sparávně zamířil do sítě Vítkova. Martin Sebrala z Bolatic byl aktivní v záloze a rozdával přihrávky svým spoluhráčům. Útok je trojčlenný Ludgeřovický Fojtík gól sice nedal, ale byl hodně agilní. Jakub Černín z Vítkova dal jeden gól do síte Staré Bělé. Posledním do party je chlebičovský Adam Teichmann, střelec pojišťovací trefy do sítě Mokrých Lazců. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.04.2017 11:41 do 12.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.