SESTAVA KOLA - 19.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 30.04.2017

0

Devatenácté kolo zná své vítěze a nyní už také nejepších jedenáct hráčů, které jsme poskládali do formace 4-5-1. Sestava je opět dost nabitá kvalitními oporami svých celků a vybrat nejlepšího bude velký oříšek. Velkým favoritem je určitě Gabčo z Tisové, ale není vyloučeno, že do bojů o titul ještě někdo zasáhne. Vrátí se na hlasovací trůn třeba Trpísty, která mají v sestavě dva záastupce? To si nenechte ujít a sami o tom trochu rozhodněte. Směla do toho!

Radek Kuvík - Kladruby sice o víkendu nečekaně padly proti Sulislavi, ale ani tak nemohl nikdo přehlédnout výborný výkon domácího brankáře, který tým po celou dobu držel a dokonce lapil i pokutový kop v podání soupeře. Výborná práce, která zajistila domácím alespoň bod.

Marian Jágrik - Marian góly často nedává, proto, když se tento borský pilíř trefí, bývá to jasný důkaz toho, že se mu zápas vydařil. Plánský útok byl neuvěřitelně silný, ale Marian si vedl výborně a i díky němu byl Bor ve hře do poslední chvíle.

Patrik Gabčo - Pozice stopera Patrikovi svědčí skvěle. Gabčo odehrál proti Zadnímu CHodovu fantastický zápas, celou dobu byl o krok před útočníky soupeře a nedal jim šanci. Jako bonus navíc obstaral první branku zápasu. Možná to jej ke skvělému výkonu nabudilo.

Pavel Mikota - Plánská opora vždy řídí svůj tým hezky z obrany. Je u všeho podstatného, podporuje tým jak v defenzivě tak v ofenzivě a stojí na začátku téměř všech útočných akcí Plané. Při výhře proti Boru navíc pomohl i jedním zásahem.

Martin Surovčík - Také poslední obránce této sestavy dokázal pomoci svému týmu nejen výborným defenzivním výkonem, ale zároveň i jednou brankou. Martin odehrál výborný zápas, hráče Jiskry k ničemu nepustil a ještě si stačil se spoluhráči zaútočit.

Radek Mazanec - Chodov byl proti Tisové zcela bezradný, nic nevymyslel, nic si neytvořil, a to se Radek tolik snažil, jenže na to byl v podstatě sám. A tak to hned v první půli vzal na sebe, obešel jednoho hráče, vypálil a obstaral tak jediný zásah zvého týmu v utkání. Zadní Chodov byl tak na celkem dlouho zase zpět ve hře.

Pavel Karafiát - Pavel Karafiát hrál opět výborně. Ve středu hřiště získával balóny, obcházel hráče, vytvářel prostor a rozehrával akce. Pro Újezd byl asi největším nebezpečím a největším oříškem. Navíc vybojoval ve druhé půli i penaltu, které využil Vasil Danko, a tak vlastně zajistil nepřímo i jediný zásah Lesné v utkání.

Jan Horvát - Jestli někdo vyčníval ze sestavy Sparty, tak určitě Jan Horvát, který v záloze oběhal vše, co mohl, přenášel hru a byl po křídel velmi nebezpečný. Fantastický výkon. Honza navíc obstaral první gól zápasu.

René Táborek - Trpísty porazily Halží v poměru 7:2, zejmna díky výborné záloze, ve které byl asi největší rozdíl. O to se postaral René Táborek, který si pokryl celý střed hřiště, kde se stal pánem domu. Pochopitelně ani tentokrtá nevyšel ze zápasu gólově naprázdno. Jednou se trefil.

Libor Laudát - Rozdílový hráč v utkání Kladrub a Sulislavi. Jeho tým si nečekaně došel pro dva cenné body a dlouhou dobu domácí celek přehrával, a to hlavně díky Liborovi, který podal fantastický výkon a navíc obstaral druhou branku Sulislavi v utkání. Zápas se mu vyvedl parádně.

Václav Roučka - Kdo by mohl zapomenout na Válava Roučku, který v sobotu pěti zásahy deklasoval Halži. Václav odvedl fantastický výkon, oběhal celý útok, obránci nevěděli jak na něj. I díky tomu se trefil hned pětkrát, což se jen tak někomu nepovede. Na čele tabulky střelců má Václav nyní náskok pěti gólů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.05.2017 09:33 do 03.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.