SESTAVA KOLA - 20.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 07.05.2017

0

Dvacáté kolo už je historií. Nabídlo mnoho zajímavých zápasů, překvaivých výsledků, hezkých branek, kterých nebylo málo a hlavně opět napověděl o dalším vývoji sezóny. Rozhodně jej můžeme shledat za velmi zajímavé. Nyní se ale pojďme podívat na to, která jedenáctka hráčů se tentokrtá dostala mezi vyvolené. Dnes je výběr velmi pohledný a pestrý. Počítat se bude určitě každý hlas, tak pomozte a rozhodněte o vítězi.

Jakub Marcell - Trpístský brankář podržel tým ve složitém utkání proti Kladrubským. Za stavu 2:1 pro jeho tým totiž Kladruby začaly tlačit a obstřelovaly jeho svatyni. On byl ale připraven a dal svým útočníkům čas, aby rozhodly. Skvělá práce.

Volodymyr Samek - Tisová opět hrála ze zatažené obrany, která soupeře udržela stoprocentně na uzdě a ještě pomáhala ofenzivě. Volodymyr konkrétně pomohl jednou brankou. Tou třetí, která definitivně pojistila výhru jeho celku.

Jaroslav Synek - Jaroslav měl před zápasem se Zadním Chodovem už jeden zápas v nohách. Přesto ale vydržel celý zápas a od začátku až do konce dost vyčníval. Hrál výborně, sbíral balóny, rozdával je a soupeřově ofenzivě nic nedovolil. 

Radek Valena - Bek Kladrub byl jednoznačně nejvýraznější Kladrubskou oporou. Skvěle bránil, čímž držel jeho tým stále ve hře, i přes to, že měl proti sobě velmi kvalitní útok Trpíst. Navíc to byl on, kdo gólem obstaral impuls, který vrátil Kladruby do hry a zápas ještě zdramatizoval. 

Roman Svačina - Roman odvedl výbornou práci. Jeho Lesná hrála hlavně na rychlé brejky, v čemž se ukázala její silná stránka. Hra se přenášela hodně přes Romana, který vyhrával osobní souboje, dostával míče do vápna, připravoval šance i góly a dva sám obstaral.

Josef Marcinek - Jiskra o víkendu přejela jednoznačně Kšice a odpíchla se ode dna tabulky. Klíčový byl střed zálohy, ve kterém dominovala dvojice Marcinek-Novotný. První jmenovaný k výbornému výkonu a tvoření hry přidal hattrick, což mluví za vše..

Vlastimil Novotný - Možná o něco málo výraznější byl ale Vlastimil, který k výborné spolupráci s Josefem, tvorbě hry Jiskry a hattricku, dokázal připravit ještě minimálně dvě další branky.

Martin Bernas - Martin byl asi jediný hráč, který v Sulislavi vyčníval. Celý zápas běhal, hrál naplno a na hřišti nechal vše, jako jediný. Navíc to byl zrovna on, kdo po centru Zdeňka Häuslera obstaral rozhodující branku.

Jan Horvát - Honza se dostává v poslední době do pořádné formy a obránci cel soutěže si s ním neví rady. Zápas proti Zadnímu Chodovu rozhodl hattrickem už v první půli, pak už se mohl zápas jen v poklidu dohrávat.

Vasil Danko - Má vůbec ještě cenu tohoto borce z Lesné chválit. Je to pokaždé to samé. Vasilovi zkrátka nesmíte nechat prostor, jinak Vám dá třeba tři góly a další připraví stejně tak, jako to udělal tentokrát v Boru.

Jakub Wintrle - Letos Jakub zůstává ve stínu Václava Roučky, ale to neznamená, že by nehrál dobře. Stále je jednou z velkých opor týmu. Ani tentokrát svého kolegu z útoku v počtu branek nepřekonal, ale to nebylo důležité. Odehrál skvělý zápas, některé góly připravil a jeden sám dal. Poctivě celý duel odmakal a dotáhl tým k výhře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.05.2017 19:56 do 10.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.