SESTAVA KOLA - 26.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 07.05.2017

0

První květnové kolo je již minulostí a na řadu se dostává tradiční hlasování o hráče kola. Do výběru opět promluvili trenéři klubů. Zároveň se sestava tvořila bez účastníků Domažlic a Štěchovic, jelikož toto utkání se bude dohrávat až 17. května. Rozmanitý výběr nabízí zástupce jedenácti ze šestnácti týmů. Hlasuj pro tvého favorita a zvol ho hráčem 26. kola ČFL.

Velký souboj o jediné místo v bráně se odehrál mezi Hercem z Hořovicka a Luďkem Frydrychem z Olympie Hradec Králové. Druhý jmenovaný tento minisouboj vyhrál a má další šanci stát se hráčem kola. Druhou ligou ošlehaný gólman se každým kolem přibližuje zpět do soutěže, kterou minulý rok opustil.

 

Premiérový gól v tomto ročníku si připsal Daniel Souček z rezervy Táborska a gól to nebyl obyčejný. Talentovaný obránce zapůjčený z kádru áčka totiž nachytal gólmana domácích Záp při špatném postavení v bráně a chytrým zakončením z velké dálky vstřelil vítěznou trefu, která udržela hosty v boji o udržení. Stejnou bilanci vstřelených gólů si udržuje Ondřej Kejha, který jako stoper a kapitán vede Jirny během nepříliš přesvědčivého jara. Každopádně remíza s lídrem tabulky není špatným výsledkem. Třetím z obránců v naší sestavě je Milan Krůta, shodou okolností opět s premiérovým gólem v této sezoně. Oproti svým spoluhráčům se již může těšit na divizi, která zřejmě Hořovicko nemine. Do sestavy kola ho nominoval vstřelený gól v Litoměřicích, který zmrazil domácí hráče.

 

Záložník Ondřej Kesner je naopak tahounem Chrudimi, která dokázala porazit Převýšov. Když se neprosadí Kopecký, můžete věřit jeho pobočníkovi, který rozhodl o nedávné výhře svým pátým gólem v sezoně. Ve středu zálohy rád operuje Jan Knobloch, jehož vítězný gól přinesl čtvrtou domácí výhru Benátek v řadě. Proti Vltavínu to nebyl pro domácí lehký zápas, ale díky třetímu gólu Knoblocha v sezoně se ještě více přiblížili Benešovu. Jakub Balšánek si může užívat nadmíru překvapivé sezony Králova Dvora, který už asi jako jediný může překvapit Olympii v cestě za titulem. Dvěma góly z celkem sedmi vstřelených během sezony se podílel na výhře v Písku, která rozhodně nebyla tutová. Litoměřický Marek Faust doplňuje záložníky a se sedmi góly není o nic víc pozadu. Právě tento hráč je jeden z mála, který v Litoměřickém áčku zůstal i ve třetí lize. Jeho gól do sítě Hořovicka byl nesmírně důležitý, jelikož jeho spoluhráči Herca překonat nedokázali.

 

Osmigólový Martin Hoffmann zastupuje v sestavě kola Tachov. Razantně obměněný západočeský klub na jaře šlape a drží se špičky tabulky, což prokázal i v zápase s Vyšehradem. I když Vyšehrad neměl příliš naději na body, podržel ho David Smolák. Jednou asistencí a jedním gólem se služebně nejstarší hráč Vyšehradu podílel alespoň na dramatickém závěru. Těžkou úlohu má Boban Dordević v Dobrovici, zastupovat kanonýra Marka Volfa není lehký úkol. Jenže zahraniční hráč se v zápase s Benešovem úlohy kanonýra zhostil a pátým gólem v sezoně zadělal soupeři na krušné časy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.05.2017 13:14 do 10.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.