SESTAVA KOLA - 23.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 28.05.2017

0

Třiadvacáté kolo zná své vítěze. K vidění bylo mnoho parádní zápasů, překvapivých výsledků i záživných přestřelek. Navíc se tabulka namísto rozjasňování před závěrem sezóny ještě více zamotává na všech pólech, což je výbornou reklamou pro další zápasy. Teď už ale přejďeme k očekávané sestavě kola, kterou jsem tentokrát seskládali tentokrát z reprezentantů hned jedenácti týmů do formace 3-4-3. Tak se nenechte dlouho napínat a rozhodněte o tom, která z hvěz jako další přeruší nadvládu Tisové, která tento víkend v sestavě jako jediná z hrajících týmů svého zástupce nemá. Hlasovat můžete opět do středečního poledne.

Zdeněk Šroubek - Bor odehrál o víkendu velmi těžký zápas v Kšicích, ale od začátku tahal za trochu kratší konec. Brankář Šroubek ale vytáhl několik fantastických zákroků a jen díky němu to bylo ještě skoro v osmdesáté minutě jen 1:1. Boru ale nevyšel závěr, v němž Kšice rozhodly. Zdeněk chytal ale výborně.

Jaroslav Kubašta - Trpísty se zpočátku s Jiskrou trápily, ale tým osupeře pokaždé narazil na výborně připravenou obranu, v níž vyčníval skvělý Kubašta. Odvedl precizní výkon a pomohl svému brankáři k čistému kontu. Jiskra sice neútočila tak často, ale ono koncentrovat se za takového průběhu není snadné, Jaroslav si ale poradil.

Petr Kadlec - Kaldruby zvolily proti Tisové defenzivní taktiku, která vycházela výborně. Hosté měli od začátku velké problémy se dostat do šance a Kladruby díky famóznímu defenzivnímu výkonu dosáhly na dva body. Výrazně vyčníval Petr, přes něhož vůbec nic neprošlo. Hrál skvěle a řídil hru svého týmu skvělou prací.

Lukáš Slavík - Trpísty se sice do šancí dostávaly a Jiskru hladce porazily, ale musely přitom volit spíše cestu po krajích. Pokud se totiž nevyhnuly Lukášovi, prošly jen málokdy. Bek Jiskry odehrál výborný zápas a byl pro Sokol jednoznačně největší překážkou.

Michal Gangur - Záložník Lesné dal ve druhé půli tři góly, ale v sestavě určitě není jen kvůli nim. Celý zápas bojoval a na své pozici dělal soupeři velké problémy. Odměnou mu ale nakoenc byl pouze onen zmíněný hattrick. Jeho tým totiž prohrál 3:5.

Jan Horvát - Záložník z Dlouhého Újezdu, kterého snad ani představovat nemusíme. Tentokrát ale Honza nedokázal svůj tým k vítěztví dotáhnout jako obvykle. Hrál sice oěpt svkěle a dal dva góly, ale jeho celek přesto v Halži prohrál 4:7.

Miroslav Šetlík - Miroslav sice odehrál v neděli zhruba jen dvacet minut, ale byl jednoznačně rozdílovým týmem. Dal týmu impuls, rozhýbal hru a podílel se na skvělém závěru utkání. Sám dal jeden parádní gól zhruba z dvaceti metrů. Než naskočil na hřiště, trápil se jeho tým s Borem za stavu 1:1.

Vojtěch Zwettler - Vojta byl v utkání proti Plané velmi důležitým hráčem. Lázně totiž těžily ze své rychlosti při protiútocích, které byly často hrány právě přes Vojtu, který měl podíl v těžkém utkání o trpělivosti na mnoha šancích, z nichž domácí skórovali. Sám dal navíc jednu důležitou branku, která Planou v podstatě definitivně dostala ze hry. Lázně vyhrály proti kvalitní Plané 6:2.

Josef Šindelář - Útočník Zadního Chodova výrazně vyčníval v utkání proti Lesné, v němž jeho tým především díky jeho výborné práci v útoku a skvělému pohybu zvítězil 5:3. Domácí souepře přehrávali a ve vápně soupeře si vedli skvěle, tedy až do stavu 5:0, pak polevili. Josef se postaral o dvě branky, na dalších se ale podílel.

René Mrenka - Halže dosáhla v sobotu na fantastický úspěch, když dokázala porazit senzačně lídra tabulky. A kdo jiný by na tom měl mít opět největší podíl? René si v útoku opět vedl skvěle, dělal si, co chtěl a bez problémů rozhodl. Ze sedmi gólů obstaraly jeho kopačkyhned čtyři.

Jan Gažík - Planá o víknedu přehrála Lázně, ale nedávala góly, a proto prohrála 2:6. Výborně se ale opět prezentoval Jan Gažík, který pracoval v utkání skvěle. Dal jeden ze dvou gólů Plané, připravil mnoho šancí a v podstatě celkově řídil výbornu hru Plané, která však dostala lekci z produktivity.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2017 09:39 do 31.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.