SESTAVA KOLA - 25.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 11.06.2017

0

V předposledním pětadvacátém kole padalo velké množství branek. Nejméně jich viděli diváci v Kšicích, a to dohromady jen čtyři. Jako bonus jim byl ale nabídnut penaltový rozstřel. Sestava je proto z velké části složena převážně za střelců, jejichž výkony byly neobyčejné zejména fantastickou produktivitou. Celou sestavu jsme nakonec složili do formace 3-4-3, tak se pojďme podívat, který z jejích čelnů má největší šanci na výhru. Hlasovat můžete do středečního poledne.

Petr Brzobohatý - Petr sice dostal proti Lesné dvě celkem rychlé branky, ale pak spoleně se svým celkem zapnul a obstarali společnými silami vyrovnání. Petr pochytal mnoho pokusů Lesné a nakonec dokázal výrazně přispět i v penaltovém rozstřelu. Výborná práce.

Martin Surovčík - Obránce Lázní sice proti Chodovu tolik práce neměl, ale dokonale podporoval útok a ve druhé půli dokonce přispěl týmu k výhře 6:1 i dvěma zásahy. Na obránce skvělý výsledek.

Karel Hanzlík - Sulislavský obránce a kpitán odvádí výborné výsledky snad v každém utkání. Hraje skvěle a vždy řídí svůj tým. I tentokrtá získával a rozdával balóny. Navíc se postaral i o úplně první zásah zápasu, který odstaroval parádní přestřelku.

Peter Kotlár - Kladruby si hladce poradily s Borem, který porazily v poěmru 9:0. Výrazně ofenzivě celou dobu pomáhal také Peter Kotlár, který si před svými fanoušky v posledním domácím utkání blýskl nejen dobrým výkonem, ale nakoenc i jedním zásahem.

Martin Burian - Martin odehrál proti Sulislavi velmi dobré utkání. Celou dobu byl hodně aktivní a nebezpečný a nakonec dokázal také vsítit dva góly, které týmu pomohli k cenné dělbě bodu, jež je udržela stále ještě ve hře o udržení.

Adam Kurčík - Opora Zadního Chodova ukázala už mnohokrát, co umí. A ani tentokrát nezůstala nijak pozadu. Týmu to ale proti Lázním bylo k ničemu. Adamova aktivita pomohla jen k jednomu zásahu, který proti lepším domácím nestačil. O onen zásah se postaral právě Adam.

René Táborek - Trpístský záložník opět řídil hru svého celku ve fantastivkém utkání proti Újedzu, v němž si Trpísty dokonale napravily reputaci po debaklu z Kaldrub. Lídra soutěže porazily Trpísty nečkaně vysoko 9:0 a mimo několika asistancí a příprav branek dokázal René také dvě z nich obstarat valstní kopačkou.

Lukáš Kotlár - Kadrubský záložník řídil výhru 9:0 svého týmu proti Boru opět pěkně ze záložní pozice, ale pravdou je spíše to, že v utkání byly snad všichni Kladrubští útočníci. Lukáš byl v ofenzivě oěpt velmi aktivní, hrál skvěle a zařídil čtyři branky, pokud tedy nepočítáme ty, které připravil svým spoluhráčům.

Jan Zábranský - Lázeňský forvard nasázel Chodovu dva rychlé góly a od té doby už měly Lázně vše pod kontrolou. Celoý zápas soupeře přehrávaly a nakoenc zaslouženě vyhrály. Vysoce aktivní útočník navíc sám zařídil ještě další dva zásahy a dohromady si připsal do tabulky střelců tedy hned čtyři nové zářezy.

Václav Roučka - A u čtyřgólových střelců ještě zůstaneme. Tentýž počet branek si totiž připsal také kanonýr Trpíst, Václav Roučka. Václav opět odehrál fantastiký zápas, celou dobu byl velmi aktivní a bojoval naplno o každý balón. Pokud by se náhodou povedlo lídru tabulky střelců zopakovat tento úspěch i v posledním kole na hřišti trápícího se Boru, pokoří hranici čtyřiceti branek za sezónu.

Jan Gažík - Plánský útočník dokázal v sobotu něco, co se podaří jen málokomu. V přímém souboji dokázal přestřílet na hřišti Halže kanonýra René Mrenku. Známý střelec sice opět dvakrát úřadoval, ale plánský kanonýr se trefil třikrát a hattrickem výrazně pomohl k zisku tří venných bodů. Planá zvítězila 4:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.06.2017 00:24 do 14.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.