SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018

Datum kola: 13.11.2017

0
Týmová spolupráce znamená týmové ceny! Podpořte svého spoluhráče nebo kamaráda a získejte kromě individuální cen také odměnu pro váš klub! Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz , která připravila opravdu parádní ceny.

BRANKÁŘ

 

Martin Rozsypal, Fotbal Fulnek

Velká fulnecká opora. Martin odchytal všech 13 zápasů ve velké pohodě. Každý zápas, když měl soupeř šanci, svůj tým vždy podržel. Začínají se v něm projevovat zkušenosti, které nasbíral během své fotbalové kariéry. Troufám si říct, že měl ze všech fulneckých hráčů nejstabilnější formu. Jako jediný v tomto týmu ještě neokusil jak chutná postoupit v mužské kategorii. Letos má k tomuto cíli nejblíže.

 

OBRANA

 

Sládeček Radim, SK Tichá

Zkušený stoper (40 let), který je v hlavičkových soubojích takřka neporazitelný. Dlouhé roky byl lídrem Frenštátu pod Radhoštěm, odkud zamířil do Tiché. Od letošní sezony je nejen kapitánem, ale také hrajícím trenérem týmu.

 

Kunc Tomáš, TJ Mořkov

Zkušený útočník, který celou tuto sezónu strávil na stoperské pozici, je také důležitým článkem mořkovského mužstva. Díky jeho zkušenostem a přehledu se právě Mořkov může pyšnit druhou nejlepší obranou. Možná to je i tím, že je to rozený útočník a tudíž na pozici obránce dokáže dobře předvídat, co se protivník chystá udělat. 

 

Sucháček Adam, TJ Spálov - 2 góly

Pilíř zadních řad Spálova chyběl na podzim (pouze) v jednom utkání. Zkušený zadák svou výškou kraluje ve vzdušných soubojích, jediná žlutá karta svědčí o jeho čisté hře. Jako středový obránce se snažil hrát kombinačně i konstruktivně a dirigoval hru celé obrany. Branky si vesměs šetří na důležitá utkání, což se potvrdilo i na podzim. Komentář trenéra Kiši: "Kapitán, pohodář a lídr. Nepříjemný v soubojích. Výborný hlavičkář, který se prosazoval v závěru i střelecky."

 

ZÁLOHA

 

Černín Jakub, Fobal Fulnek - 10 gólů

Tento fotbalista se projevil jako velmi dobrá posila, která zapadla okamžitě do fulnecké hry. Velký hecíř, který nevypustí žádný souboj! Díky svému dřívějšímu angažmá ve fulneckém dorostu zná dokonale místní klima. Vždy byl tahounem mužstva jak gólově, tak svou bojovností a nasazením. Svou pokorou a tvrdou prací v tréninku dokazuje trenérům, jak moc si váží svého přesunu z Vítkova právě do Fulneku. Současný Fulnek si nedokáže svoji hru bez tohoto bojovníka představit.

 

Kocián Dominik, SK Tichá - 7 gólů

Osmnáctiletý mladík (věkem stále dorostec), který loni exceloval v dorostenecké divizi v dresu Frenštátu pod Radhoštěm. Na své konto si připsal také několik startů za místní A-tým. Tuto sezónu vstřelil do sítě soupeře 7 gólů. Stal se z něho stabilní člen základní sestavy Tiché.

 

Stýskala Petr, TJ Sokol Ostravice - 5 gólů

Třicetiletý ofenzivní záložník a tvůrce ostravické hry byl tento podzim nezastavitelný. Bývalý hráč ligového Slovácka či Třince měl lví podíl na tom, že Ostravice vyhrála pět utkání a celkem nasbírala 17 bodů.
Stýskala se zapsal mezi střelce celkem pětkrát a téměř všechny ostatní ostravické branky připravil nebo u něj započala akce s pozdější gólovou radostí týmu. Sám definitivně rozhodl zápas v Pustějově, připravil jedinou branku pro spoluhráče při výhře nad Hukvaldy, rozhodl utkání v Odrách a jeho vítězná trefa byla také v zápase s Jeseníkem nad Odrou. Skvělou formu zakončil stylově v posledním zápase s Kopřivnicí, kdy nejprve vstřelil první branku Ostravice z penalty a poté pro spoluhráče krásnými centry do vápna připravil zbylé tři branky. Stýskala je tedy pro Ostravici klíčovým a rozdílovým hráčem.

 

Špaček Jan, FC Kopřivnice - 1 gól

Jednoznačně nejlepší hráč v defenzivě FC Kopřivnice na postu středního záložníka. Kdyby se mu povedlo zapracovat na větším počtu vstřelených branek, tak má Kopřivnice špílmachra, kterého jí budou závidět ostatní kluby.

 

ÚTOK

 

Ďurica Petr, Fobal Fulnek - 17 gólů

Tohoto hráče si do svého týmu vybral Fulnek proto, aby dával góly a to jednoznačně potvrdil. Se 17 góly a řadou asistencí se stal nejlepším střelcem v polovině soutěže. Je to typ útočníka, kterého by chtěl mít každý v mužstvu. Stejně tak jako Černín patřil do kádru, který vybojoval ve Fulneku dorosteneckou divizi. Poté měl možnost nakouknout do druholigových bojů Mročkovy éry. Srdcem slávista, kterého mají v kabině všichni rádi.

 

Ollender Jan, FC Kopřivnice - 8 gólů

Nejlepší střelec FC Kopřivnice, tuto sezónu si připsal 8 vstřelených branek a také 3 asistence. Patří k těm spolehlivým borcům v týmu Kopřivnice, který odvádí kvalitní výkon.

 

ŠÍMA Luděk, TJ Spálov - 6 gólů

Neúnavný dříč a běžec, pevně se usadil v základní sestavě na pozici hrotového útočníka. Jeho obrovským přínosem pro tým je neustálý presink soupeřovy rozehrávky. Má velmi dobrý výběr místa a střílí důležité branky. V regionálním tisku se třikrát prosadil mezi hvězdy kola…
Komentář trenéra Kiši: "Velice platný útočník jak v útočné fázi, kde byl našim nejlepším střelcem, tak v obranné, kde nenechá obráncům vydechnout."




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2017 12:00 do 15.01.2018 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.