SESTAVA PODZIMU Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Je za námi polovina sezony 2018/2019. Přinášíme Vám nejlepší jedenáctku podzimní části, bohužel hráčů je tolik, ale vybrat se může opravdu jen jedenáct lidí, pro které můžete hlasovat. Právě Vy rozhodnete o tom, kdo se stane hráčem celého podzimu Ondrášovka KP.

Václav Drážek (Sokol Nespeky) - Je mu teprve jednadvacet let, ale patří k oporám svého týmu. Mluví za to i jeho výkony, kdy v zápasech dokáže několikrát podržet svůj tým. Hrají pro něj i statistiky. Odchytal všechna podzimní utkání a pouze ve třech případech inkasoval dvě a více branek. Udržel pět čistých kont a ve zbylých zápasech inkasoval vždy pouze jednou. Celkově inkasoval za patnáct zápas třináctkrát.

 

Tomáš Krejza (Nespeky) - Stabilní člen nespecké obrany, odehrál všechna utkání. Je na něj spoleh, navíc se jedná o nejlepší obranu soutěže. Dokázal vstřelit také dvě branky.

 

Lukáš Jarolím (Vykáň) - Tato sestava podzimu má i jeden unikát. Tím bude bratrská dvojice Jarolímů, zatímco Lukáš nastupuje vzadu, jeho bratr David v záloze. Lukáš dokáže svými zkušenostmi podpořit mužstvo, i když se zrovna nedaří. Má neuvěřitelný přehled a sbírá velký počet míčů při útoku soupeře. Vstřelil jeden nádherný gól.

Michael Kasík, spoluhráč: "Jistota zadních řad Vykáně. Výborné čtení hry, když nastoupí, je naše obrana o několik procent lepší. Zkušenosti z první ligy jsou velmi znát."

 

Ondřej Puk (Poříčany) - Důležitý článek sestavy, nejen co se týče obrany, ale také útoku. Čtvrtá nejlepší obrana soutěže. Svou práci dozadu zvládá na výbornou. Navíc dokázal vstřelit pět gólů, což je na obránce velmi dobré číslo.

Komentář spoluhráče Filipa Stárka: "Jeden z tahounů mužstva. Univerzál, který může hrát na každém postu. Má fantastickou střelu a výbornou hru tělem."

 

Josef Galbavý (Slaný) - Dokáže téměř v každém zápase připravit svou vynikající kopací technikou velký počet gólových šancí. Také skvěle rozehrává standardní situace. I díky jeho výkonům je Slaný půlmistrem. Pět branek ze záložníka není vůbec špatný počin.

 

David Jarolím (Vykáň) - Téměř v každém týmu hrající krajský přebor se najde hráč, který má zkušenosti s vrcholovým fotbalem. Nejvíce lidí si pamatuje jeho angažmá v Německu, kde toho nejvíce odehrál za Hamburk. Hrál také za českou reprezentaci a na kontě má jeden vstřelený gól. Pro Vykáň je to nenahraditelný hráč, který je motorem ve středu zálohy. Rozdává spoustu přesných přihrávek. V případě jeho neúčasti se Vykáni nedaří směrem dopředu.

Komentář od spoluhráče Michaela Kasíka: "Vykáň s Davidem Jarolímem a bez něj je úplně jiné mužstvo. S ním je velmi silná na balónu a dokáže fotbalově přehrát všechna mužstva. Dokáže míč podržet, má výbornou rozehrávku a hlavně zkušenosti z profesionálního fotbalu a to nejen z toho českého."

 

Lukáš Třešňák (Hvozdnice) - Spolu s Davidem Jarolímem jedni z nejlepších středopolařů soutěže, možná nejlepší. Dokáže obejít několik protihráčů a připravovat velké množství šancí pro své spoluhráče. Když je potřeba, umí to vzít na sebe a skórovat. Na svém kontě má po podzimu pět vstřelených gólů.

Jeho spoluhráč Jakub Hromádka dodal: "Rychlý ofenzivní hráč s prvoligovými zkušenostmi. V souboji jeden na jednoho takřka nepolapitelný. Dokáže hru Hvozdnice uklidnit, ale také naopak zrychlit. Jeden z tahounů hvozdnického fotbalu."

 

Petr Hájek (Klíčany) - S jeho návratem ožily celé Klíčany. Pár dní v září trávil v jiném klubu, ale pak se vrátil a s ním i jeho skvělá forma. Byť odehrál pouze osm zápasů, stal se nejlepším střílejícím záložníkem podzimu s osmi góly. Bez něj měl tento tým velké problémy a pouze tři body. Nyní stoupají vzhůru i za jeho velkého přispění.

 

Štěpán Kacafírek (Kutná Hora) - Do Kutné Hory přestoupil až po třech odehraných kolech, ale v sestavě podzimu nemůže rozhodně chybět. Má zkušenosti z profesionálních soutěží. Dokáže dát gól snad z každé pozice, velmi těžko se brání. Ve třech zápasech stihl zaznamenat hattrick a celkově za dvanáct zápasů vstřelil dvacet branek.

Kapitán Velimi Lukáš Seifert o něm řekl: "Obrovská síla pro Kutnou Horu, výborný fotbalista se zkušenostmi z profesionálního fotbalu. Má skvělý výběr místa. Ví, kdy balon podržet, kdy naopak hru zrychlit. Okolo něho pak vyrostou výkony všech hráčů v týmu."

 

Bohumil Nádeníček (Poříčany) - Tohoto hráče by chtěl mít každý trenér ve svém týmu. Je silný v soubojích, ve kterých dokáže sklepnout a podržet míč. Jen málo osobních soubojů prohrává. Navíc mu to i střílí. Druhý nejlepší střelec soutěže s šestnácti přesnými zásahy.

Jeho spoluhráč Filip Stárek o něm prozradil: "Jsme rádi, že ho u nás máme, je to výborný fotbalista a taky kluk do party. Je inspirací pro nás mladý. Má spoustu zkušeností."

 

Jakub Trpišovský (Poříčí) - Třetí nejlepší střelec soutěže táhne svými výkony svůj tým pomalu vzhůru tabulkou. Silný při hře jeden na jednoho. Dokáže vzít odpovědnost na sebe a za podzim stihl vstřelit dvanáct gólů.

 

Další adepti do sestavy podzimu byli:

Brankáři: Michal Sedlák (Slaný), Michal Janocsko (Poříčany)

Obránci: Michal Jaráb (Slaný), Martin Šalamoun (Lhota), Lukáš Palko (Nové Strašecí), Martin Burian (Nespeky), Petr Touš (Poříčany), Eric Kwame (Lhota)

Záložníci: Dominik Rejhon (Poříčí), Petr Janda (Poříčany), Patrik Červeňák (Příbram), Tomáš Vobořil (Vykáň), Martin Kaválek (Nové Strašecí), Radovan Kroutil (Slaný)

Útočníci: Jiří Dalekorej (Vykáň), Senad Sejtarija (Libušín), Stanley Ibe (Lhota), Lukáš Mráz (Hvozdnice), Jindřich Faktor (Hřebeč), Tomáš Vimr (Slaný), Jiří Jeslínek (Klíčany), Matyáš Kudela (Lhota)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2018 00:59 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.