SESTAVA KOLA - 16.kolo Divize B, 2018-2019

Datum kola: 10.03.2019

0

V 16. kole divizní skupiny B jsme i přes velmi nepříznivé klimatické podmínky, které vládly téměř na všech stadionech, viděli řadu zajimavých výkonů. Jen třem týmům se podařilo udržet čisté konto, žádné utkání neskončilo bezbrankovou remízou. To vše nasvědčuje tomu, že ofenziva vládla nad defenzivou. Ale i v zadních řadách jsme zaznamenali skvělé příspěvky některých hráčů.

Tady je výběr nejlepší jedenáctky tohoto kola. Toho, kdo byl podle Vás nejlepší, nezapomeňte podpořit svými hlasy. 

Filip Pettík (Souš) - Podal famózní výkon, kterým dlouho držel spoluhráče ve hře o body proti lídrovi soutěže z Hostouně. Nakonec své představení korunoval v penaltovém rostřelu, kde vychytal Souši bod navíc.

Vít Regner (Neratovice) - Skvěle řídil obranu, která udržela proti Kladnu nulu. Navíc se zapsal mezi střelce po důrazném dohrání standartní situace.

Petr Bohata (Souš) - Vůdce defenzivy. Sice Souš v zápase dvakrát inkasovala, ale právě zkušený stoper dodal do hry klid a přehled.

Radek Dosoudil (Hostouň) - První zápas v novém dresu zvládl bez problému. Tradičně silný ve vzduchu, kde byl téměř bezchybný. 

Václav Neudert (Březová) - Tým Březové se mohl vzadu spolehnout na Václava Neuderta, který zahrál velmi dobře. Také díky němu tým neinkasoval a zvítězil.

Jan Prokop (Brandýs nad Labem) - Byl skoro u všeho podstatného na útočné polovině. Když se Brandýs hnal dopředu, neunavně podporoval útok po celý zápas.

Vít Vrtělka (Březová) - Byl to jeho zápas. Týmu dodával klid přesnými přihrávkami a kombinací. I díky jeho spolehlivému výkonu se soupeř do šancí často nedostával.

David Folwarczny (Brandýs nad Labem) - Mozek hry. Brandýs se na něj opět mohl spolehnout. Zavelel k obratu brankou ze 42. minuty jako správný kapitán.

Martin Rejman (Neratovice) - Jeho kvalitní a agilní výkon byl základním kamenem vítězství proti Kladnu. Dělal soupeři neustále problémy a byl velmi nebezpečný.

Martin Boček (Chomutov) - Zkušenosti jsou jeho obrovskou předností a opět to prokázal. Nejdříve po faulu na svou osobu proměnil penaltu, a vzápětí se šikovně prosadil po rohovém kopu. Má velkou zásluhu na výhře Chomutova.

Lukáš Vegricht (Hostouň) - Mladý útočník odehrál velmi slušný zápas. Nebýt jeho dvougólového příspěvku, dost možná by si Hostouň neodvezla ani bod. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.03.2019 22:49 do 13.03.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.