SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 02.10.2021

0

BRANKÁŘ

MICHAL DRÁPELA (FC VELIM) - Udržel velmi důležité čisté konto s velmi silným soupeřem i přes to, že jeho tým dohrával v oslabení.

 

OBRÁNCI

JAKUB VANÍČEK (FK Komárov) - Jako stoper se prosadil gólově a vládnul ve vzduchu.

ZDENĚK HAŠEK (SK Posázavan Poříčí nad Sázavou) - Velmi aktivním výkonem podporoval svůj tým v zápase, který skončil gólovým představením společně s nulou v obraně.

MARTIN DOLEJŠ (TJ SK Hřebeč) - Jistý výkon a pouze jedna obdržená branka až v závěru utkání, zasloužil se o vysoké vítězství.

 

ZÁLOŽNÍCÍ

FILIP ŠTĚPÁNEK (Povltavská FA "B") - Velmi aktivní výkonem podporoval útok vstřelil 2 branky a u dalších byl součástí akcí.

TOMÁŠ JABLONSKÝ (TJ SK Hřebeč) - 2 branky se mu podařilo vstřelit za 2 minuty a přispěl tak výrazně k vítězství svého týmu.

TOMÁŠ MICHÁLEK (FC Velim) - Krásným gólem ze standartky rozhodl jakým směrem se zápas bude vyvíjet a zasloužil se svým výkonem o vítězství jeho celku.

PAVEL SLÁNSKÝ (TJ Klíčany) - Vrátil se do sestavy po delší době, byl velmi aktivní a sbíral velké množství odražených míčů.

 

ÚTOČNÍCI

MICHAEL AZILINON (SK Posázavan Poříčí nad Sázavou) - Blýskl se hattrickem za 19 minut a velkou měrou přispěl k výrazném vítězství 7:0.

MATĚJ PETERKA (FK Boheima Poděbrady) - I přes porážku byl jeho výkon z těch nejlepších na hřišti, byl stavebním kamenem hry Poděbrad a blýskl se trefou hlavou.

LUKÁŠ TŘEŠŇÁK (Povltavská FA "B") - Vstřelil 2 branky do sítě Slovanu Lysá nad Labem a u dalších branek svého týmu přispěl výraznou měrou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.10.2021 23:52 do 06.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.