SESTAVA KOLA - 14.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 26.03.2022

0

Máme za sebu sebou první jarní kolo Okresního přeboru a nyní Vám přinášíme ty nejlepší výkony jednotlivých hráčů o uplynulém víkendu. Hlasujte pro svého favorita zde! 

Martin Pytel z Borku udržel jako jediný brankář v kole čisté konto. Neměl tolik práce, ale v důležitých okamžicích podržel své mužstvo.

Borek se nadřel na vítězství proti Loko B, v utkání herně vyčníval Martin Michal, který byl jistotou v defenzívě, ale byl i velmi platný na soupeřově polovině. Do sestavy jsme zařadili i kapitána Dobré Vody Pavla Chobodu, ten byl spolehlivý vzadu a vstřelil úvodní branku utkání. Posledním v obrané řadě je Petr Žáček z Římova. Povoláním spíše záložník, ovšem platný i v obranné činnosti. Byl velmi aktivní na levé straně.

 

Ctibor Novotný z Dobré Vody vstřelil dva góly proti Úsilnému a pojistil tak výhru svého celku. Karel Štabrňák z Hluboké B vstřelil proti Žabovřeskám dva góly včetně vítězné branky. Matěj Fürst ze Zlivi hrál skvělý zápas, byl nejvíce vidět a vstřelil dva góly. Filip Faktor z Borovan byl nejlepším hráčem zápasu s Rudolfovem B, vstřelil i velmi důležitou úvodní branku zápasu.

 

 

Adrian Ragaň je jeden z mnoha mladíků v sestavě z Nových Hradů. V sobotu zajistil Novým Hradům bod ze hřiště Římova, kdy v poslední minutě zkušeně obstřelil brankáře. Jankov B předvedl proti silné Zlivi velmi dobrý výkon. Za domácí se blýskl Matěj Maurer, který vstřelil dvě krásné branky. V zápase byl na druhé straně vidět také Tomáš Kučera, který vstřelil dva důležité góly a na poslední přihrával.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.03.2022 09:27 do 30.03.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.