SESTAVA KOLA - 1.kolo Divize C, 2022-2023

Datum kola: 06.08.2022

0

První kolo nového ročníku přineslo vskutku zajíámavé výsledky. Některé byly očekávané, jako tomu bylo ve Velkých Hamrech, kde domácí rozstříleli Brandýs nad Labem 5:0. Jiné byly překvapivé, což platí o Ústí nad Orlicí, které spadlo z ČFL a prohrálo derby s Letohradem. Dá se říci, že kolo bylo s výjimkou zápasu Velkých hamrů velmi vyrovnané, a tak se máme na co těšit. Sestava prvního kola se nevolila snadno, ale nakonec pro vás máme na výběr 11 hráčů, kteří podle nás nejvíce přispěli k výsledkům svých týmů. 

V brance jsme nemohli volit jinak. Lukáš Mrázek vychytal penaltu a přidal několik dalších klíčových zákroků, které drželi naděje chrudimského béčka nad vodou. ANi on nakonec nezabránil prohře 0:1, když inkasoval od vlastního spoluhráče. Smolný zápas měl svého hrdinu. 

Do obrany jsme zvolili hráče týmu, kteréí si dokázali v prvním kole udržet čisté konto. Jak Jakub hudák z Liberce, tak také Martin Hruška ze Dvora Králové, Lukáš Knap z Náchoda a Jaroslav Hlavsa z Vysokého Mýta, přispěli svými výkony k čistým kontům jejich týmů. 

Záložní řada je tříčlenná. Ibrahim Suleiman vstřelil oba góly svého týmu a přispěl tak k výhře 2:0 nad Dobrovicemi. Velkou kvalitu prokázala rezerva Liberce a v jejím středu hrající Vojtěch Hadaščok, který se mohl na konci zápasu radovat z hubeného vítězství nad chrudimským "béčkem". nejpočetnější zastoupení mají v sestavě kola Velké Hamry. Jejich jasnou převahu nad Brandýsem korunovalo hned několik skvělých výkonů a do záložní řady jsme vybrali Michala Štěpánka.

Útok je skutečně úderný. Všichni střelci dokázali dvakrát skórovat a dělí se tak po prvním kole i vedoucí místo v tabulce střelců. Všichni navíc stihli své dva góly vstřeli už v prvním poločase, a tak je vidět, že si do sezóny přinesli skvělou formu. Tomáš Kabourek z Letohradu stihl dvě branky už za 32 minut hry. Jan Černý z Velkých Hamrů nastřílel dvě branky do 37. minuty zápasu. A jeho spoluhráči Patriku Žitkovi stačilo jen 42 minut. Všichni rozhodli o výhrách svých týmů a můžeme se těšit, co nám předvedou v dalším kole.  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.08.2022 10:51 do 10.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.