SESTAVA KOLA - 2.kolo Divize C, 2022-2023

Datum kola: 13.08.2022

0

Poslední kolo bylo vyrovnané. Jediným výstřelem je výhra Hlinska v poměru 5:0 nad Dvorem Králové. Je jasně vidět, že soutěž bude vlmi vyrovnaná. Brandýs dostal v prvním kole úět branek od Velkých Hamrů. Teď zvítězil nad Náchodem. Asi nejnapínavější zápas viděli v Čáslavi, kde vítězný gól vstřelil nováček týmu Dudla v nastaveném čase. Velkou slávu zase zažili v Bydžově, kde slavili první výhru v divizi. Proto jsme se rozhodli využít útočné rozestavení 3-4-3, abychom dali možnost hlasovat pro nejlepší střelce. Pojďme se tedy podívat, koho v sestavě druhého kola nejdete. 

V bráně byla volba naprosto jasná. Jan Lehký z Bydžova si připsal první nulu v divizi, a proto mu gratulujeme a zařazujeme ho jako strážce naší svatyně. 

V obraně najdete Martina Šejvla z Hlinska, Matěje Vincoura z Bydžova a Miroslava Balouna z Brandýsa. Všichni přispěli svými výkony k čistému kontu svého týmu, a proto si zaslouží bojovat o hráče kola. 

Blížíme se k produktivním hráčům poslendího kola. V záloze je Jan Zabilanský, kterého vyhlásili jako hráče zápasu, když se prosadil v zápase s Letohradem a přiblížil svoje Benátky ke třem bodům. Vedle něj najdeme Simona Křížáka, který se zaskvěl při zápase Hlinska. Byl jedním z důelžitých hráčů při výhře 5:0. Patrik Žitka se prosadil už ve druhém zápase po sobě a navázal na první kolo, kde vstřelil dva góly. Posledním záložníkem je Vojtěch Hadaščok, který řídil obrat Liberce. Připravil poslední branku, které rozhodla o výhře Slovanu.

Útok je zase nabitý. Štěpán Blažek se prosadil proti ještě loni třetiligové Jiskře Ústí nad Labem. Pomohl tak Bydžovu k historické výhře. Denis Mayer řídil palbu proti Dvoru Králové, čímž své Hlinsko posadil na první místo tabulky. Posledním článkem do anší mozaiky je Martin Dudla. Nová posila Čáslavi strávila na hřišti jen devět minut a předvedla divákům, co umí. Vstřelil dva góly a nekompromisně smetl ze hřiště hráče Turnova. 

Vybírejte pečlivě a těšte se na rozhovor s hráčem druhého kola. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.08.2022 11:16 do 17.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.