SESTAVA KOLA - 6.kolo Divize C, 2022-2023

Datum kola: 10.09.2022

0

V 6. kole Divize C se vracíme k sestavě kola. Největší zábavu si užili v Letohradě. Bohužel pro domácí i jejich fanoušky se ovšem jednalo o potupnou prohru 0:7 od rezervy Liberce. Velmi zajímavou podívanou jsme mohli sledovat také v Čáslavi, která se stává místě, kde se hrají opravdu strhující utkání. Ze dna se stále nedaří vyplout Dvoru Králové, který nestačil na Velké Hamry a dál se musí krčit u dna tabulky. 

V brance máme Lukáše Pešla, který přihlížel tomu, jak jeho spoluhráči střílí jeden gól za druhým. Svým výkonem navíc podtrhl jasné vítezství 7:0 a připsal si čisté konto.

 

V obraně máme dva zástupce dominujícího Liberce. Jakub Winkler a David Horňáček pomohli svému týmu k čistému kontu. Trojic zadáků doplňuje Radek Tomíček, který se dokázal prosadit a pomohl tak Dobrovici ke třem bodům. 

 

Hvězdou Liberce byl při gólové nadílce záložník Tomáš Polyák, který nastřílel hattrick. V záloze mu pomáhají Roman Herzán z Dobrovice, který se taktéž gólově prosadil, Václav Pilný a Milan Králíček z Hlinska.

 

V útoku jsou taktéž hráči, na které je klasicky spoleh, pokud jde o střílení branek. Vojtěch Hadaščok z Liberce se prosadil jednou a Karel Hejný z Čáslavi dokázal vsítit dokonce dvě branky. Stejný počin pak zvládl také Patrik Žitka v Hamrů, který svými brankami otočil zápas a dovedl tým k vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.09.2022 11:49 do 14.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.