SESTAVA KOLA - 9.kolo Divize C, 2022-2023

Datum kola: 01.10.2022

0

V 9. kole se nám odehrálo naráz celé kolo, a proto můžeme znovu po jednokolové pauze přistoupit k tomu, že zvolíme hráče kola. Pojďte se tedy podívat, koho jsme do sestavy nominovali.

Už to nešlo jinak a do branky jsme nominovali brnakáře Benátek Lukáše Dědka. Jelikož jsou Benátky jediný tým, který nepoznal hořkost porážky a v posledním kole si poradili s Velkými Hamry, zaslouží si Lukáš Dědek bránit naší svatyni.

 

V obraně bude hrát spoluhráč našeho brankáře Petr Vobořil, který se v zápase s Hamry dokázal prosadit. Vedle něj nastoupí ještě Jakub Jiřánek z Letohradu a Filip Prebsl z Liberce.

 

V záloze máme sehranou dvojici Adam Nágl a František Šplíchal. Oba hráči z Letohradu si připsali v zápase proti Brandýsu dvě branky a jasně tak potvrdili vítězství svého týmu. K nim se přidává ještě Tomáš Beníšek z Turnova, který se prosadil proti Dobrovici a Milan Macek z Benátek nad Jizerou. Ten zase otevřel skóre zápasu proti Velkým Hamrům.

 

V útoku je poprvé nominová Karel hejný z Čáslavi. Ačkoliv se jeho týmu nedaří, on sám předvedl proti Trutnovu dobrý výkon a dokázal se i střelecky prosadit. Společnost mu bude dělat dvojice z Liberce. Dvougólový Vojtěch Hadaščok je stálicí a k němu se tentokrát přidává Jan Matoušek, který si odskočil z A týmu Severočechů, aby se gólově prosadil i v divizi. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.10.2022 11:13 do 05.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.