SESTAVA KOLA - 11.kolo Divize C, 2022-2023

Datum kola: 15.10.2022

0

V 11. kole nás čekalo několik zajímavých zápasů a neméně zajímavé byly i výsledky. Proto je paleta klubů, které mají zastoupení v sestavě kola, opravdu široká. Pojďme se teddy podívat, kdo se do sestavy kola dostal. 

V brance byla naše volba poměrně jednoduchá. Ačkoliv týmů, které uhrály čisté konto bylo více, tak si nominaci nikdo nezaslouží víc než Jan Fiala z Brandýsa nad Labem. Ten má v každém zápase těžké pořízení, protože Brandýs neoplývá zrovna nejlepší defenzivou. Proto je jeho čisté konto tím nejcennějším mezi všemi a zaslouží si být v brance naší sestavy kola.

 

Do obrany jsme nominovali Ondřeje Hajníka z Čáslavi. Ten pomohl jedním gólem k tomu, že Čáslav vyhrála již podruhé v řadě. Vedle něj se představí Jakub Winkler z Liberce, kterému se taktéž podařilo skórovat, a to se mu povedlo ve šlágru kola s Benátkami. Posledním do tříčlenné party je Jiří Váňa z Velkých Hamrů. Jeho tým si smlsnul šesti góly na Dobrovici.

 

V záloze najdeme Filipa Vencbauera z Turnova, který v závěru překlopil vedení na stranu svého týmu a zařídil tak tři body. Dále tu máme dvojici spoluhráčů z Velkých Hamrů Jan Černý a Kamil Krejčík. Ti si nominaci vysloužili svými výkony při naprostém zostuzení Dobrovice v poměru 6:0. Jako poslední se nám do zálohy dostal David Folwarczny. Ten udržel pevné nervy a na konci prvního poločase proměnil ponealtu, což byl také jediný gól zápasu, který zajistil tři body Brandýsu nad Labem. 

 

V útoku je Jakub dnašk, který Liberci vystřelil tři body ve šlágru kola s Benátkami nad Jizerou. Dále jsme nominali Karla Hejného, který se prosadil už poosmé v sezóně a pomohl k vítězství své Čáslavi. NEjlepším střelcem kola a celé soutěže je Patrik Žitka z Velkých Hamrů. Debrovici nasázel čtyři branky, celkově jich má už třináct a je jednoznačně nejlepším střelce posledního kola. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.10.2022 09:52 do 19.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.