SESTAVA KOLA - 13.kolo Divize C, 2022-2023

Datum kola: 29.10.2022

0

Ve 13. kole jsme byli svědky několiakm opravdu skvělých zápasů a díky tomu jsme měli velmi širokou paletu hráčů, kteří se ucházeli o místo v sestavě kola. Vybrali jsme pro vás tuto jedenáctku, kde každý z hráčů usiluje o titul HRÁČ KOLA. Tady jsou.

V bráně byla volba nadmíru jasná. František Baláž z Náchoda svými zákroky přiváděl hráče Dobrovice k šílenství. Jeho skvělé zákroky byly naprostým základem k tomu, aby Náchod mohl pomýšlet na tři body, které nakonec uhrál a blíží se tak dál záchraně.

 

V obraně máme Patrika Chlebouna, kterému se se svými spoluhráči podařilo v Brandýse udržet nulu a sám Chleboun jediným gólem rozhodl o třech bodech pro Jiskru. Vedle něj je Miroslav Macek z MFK Trutnov. Naprosto unikátní kousek se podařil Trutnovu, když smetl 3:0 Hlinsko a právě Macek byl stežějním bodem defenzívy. Trojici zadáků doplňuje Lukáš Knap z Náchoda, který se přidává k Balážovi a svým výkonem pooohl k nule proti Dobrovici.

 

V záloze máme Tomáše Dostálka z Chrudimi, který zavele k obratu proti Turnovu, když sníživl na konci první půle na 1:2, Chrudim nakonec zvítězila 3:2. Vedle něho je protihráč ze stejného zápasu Tomáš Beníšek, který naopak dával branku za Turnov. K nim se přidává František Konyvka z Čáslavi, který ač měl na hřišti o dva spoluhráče méně, tak dokázal proti Dvoru Králové vyrovnat a získal pro Čáslav důležitý bod. Posledním do aprty je liberecký útočník Abubakar Ghali Ahmad, který gólem v samotném závěru vystřelil Liberci tři body proti Velkým Hamrům.

 

Útok máme našlapaný. Nikolas Bekera z Nového Bydžova a Tomáš Kabourek z Letohradu dokázali vsítit dvě branky a pomohli svým týmům ke třem bodům. Střelcem kola je Jakub Slavík z Trutnova, který vsítil hattrick a sestřelil do té doby druhé Hlinsko. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.11.2022 11:40 do 02.11.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.