SESTAVA KOLA - 14.kolo Divize C, 2022-2023

Datum kola: 05.11.2022

0

V předposledním kole podzimní části padlo celkem 31 branek, což nám činí průměr téměř čtyř branek na jeden zápas. To je skvělá pozvánka na zápasy divize a je tedy jasné, že i tentokrát bylo z čeho vybírat do sestavy kola. Tři týmy dokázaly vstřelit pět a více branek, čtyři týmy udržely čisté konto a první Liberec ztratil s předposledním Náchodem. Jakl vidíte stalo se toho spoustu a tady pro vás máme výběr hráčů do sestavy kola. Kdo bude HRÁČEM KOLA?

V brance máme Štěpána Martinovského, který dokázal udržet čisté konto v zápase, kde Letohrad pěti góly sestřelil Dvůr Králové. Jeho jistota určitě pomohla hráčům v poli, aby se mohli soustředit na útok, což nakonec vyústilo ve vítězství rozdílem třídy. 

 

Ve čtyřčlenné obraně Máme Tomáše Volfa, který není jediným zástupce Hlinska, které dokázalo taktéž pěti góly porazit tápající Čáslav. Vedle něho je Ondřej Komma. Stoper Benátek nad Jizerou, pomohl brankou k vítězství v derby mezi Benátkami a Brandýsem. jako třetí do party je tu Jakub Šídlo z Velkých Hamrů, které dokázaly vstřelit Chrudimi dkoénce šest branek a jednu z nich dal právě i obránce Hamrů. Posledním do obranné skládačky je obránce Hlinska Milan Králíček, který se na pětigólovém výprasku Čáslavi podílel hattrickem. 

 

Zálohu máme velmi produktivní. Začíná u překvapení víkendu, což je remíza Náchoda s Libercem. Za Náchod se prosadil David Knespl a pomohl tak k veledůležitému bodu, který dotáhl Náchod už na pohé dva body od záchrany. Vedle něho máme Dominika Chládka ten svým gólem ve 45. minutě zápasu pomohl Letohradu definitivně zlomit odpor Dvora, což nakonec znamenalo devastaci soupeře a celkem pět vstřelených branek. Třetím kamarádem v záloze je Petr Havel z Turnova, který svým gólem pomohl k výhře nad těžkým soupeřem z Vysokého Mýta. 

 

A nyní superútok 14. kola. Jako první tu je nejlepší střelec soutěže Patrik Žitka z Velkých Hamrů. Chrudimi nastřílel hattrick a celkem je už na 16 brankách, což je v dosavadních odehraných čtrnácti kolech unikátní počin. Vedle něho máme Martina Štěpánka z Trutnova, který otevřel skóre zápasu proti silnému Ústí nad Orlicí a pomohl tak ke třem bodům. Posledním je hlinecký Colet Kapanga. Ten podává dlouhodobě skvělé výkony a proměněnou penaltou pomohl k pětigólové výhře Hlinska nad Čáslaví. 

 

Vybírejte ze všech hráčů toho, který podle vás má být hráčem kola. Paleta hráčů, kteří podali skvělý výkon, je opravdu široká, tak pomožte svému favoritovi k titulu HRÁČ KOLA.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.11.2022 10:00 do 09.11.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.