SESTAVA KOLA - 15.kolo Divize C, 2022-2023

Datum kola: 12.11.2022

0

V posledním podzimním kole se odehrály všechny zápasy, a tak můžeme znovu vyhlásit sestavu kola. Došlo k velkým výsledkům, a proto byla paleta hráčů zase velmi široká. Pojďme se podívat, kdo se uchází o titul HRÁČ KOLA.

Kdybychom vyhlašovali hráče kola bez hlasování, tak by si to za uplynulý víkend asi nidko nemohl zasloužit více, než brankář Hlinska martin Hlouš. On totiž není brankář, ale hráč z pole, který musel do brány a fantastickým výkonem pomohl Hlinsku k výhře nad Letohradem.

 

V obraně najdeme Jiřího Váňu z Velkých Hamrů, jenž porazily 3:0 v těžkém zápase Vysoké Mýto. Dále dvougólový Michal Dosoudil z Brandýsa, pomohl poslednímu týmu tabulky ke třem bodům a zima bude v brandýse snad o něco veseljší, než to původně vypadalo. Třetím do party je Šimon Sedlák, který pomohl dvěma brankami k výhře Chrudimi nad Náchodem. 

 

V záloze máme spoluhráče z Nového Bydžova. Martin Štajer i Štěpán Blažek se dokázali prosadit proti Dvoru Králové a pomohli tak Cidlině zakončit podzim vítězně. Vedle nic se představí hlinecký Jan Portyš a Jan Šohaj z Velkých Hamrů.

 

V útoku znovu nechybí nejlepší střelec soutěž Patrik Žitka, který dvěma góly pomohl Velkým Hamrům k výhře nad Vysokým Mýtem. Jan Bednář z Ústí nad Orlici zase dvěma brankami sestřelil Čáslav a Nikolas Bekera přispěl gólem k výhře Nového Bydžova.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2022 10:00 do 16.11.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.