Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Je tu sestava podzimní části sezóny 2022/23 z I.A třídy skup. A.

BRANKÁŘ

ZDENĚK VOJTÍŠEK (Strunkovice)

Strunkovičtí trenéři vybrali za muže podzimu ze svých řad právě jemu. Blaník o bod vede tabulku a je to i zásluhou spolehlivého brankáře, Strunkovice inkasovaly jen devět branek za celý podzim!

 

OBRANA

MARTIN CHALUPA (Čkyně)

Čkyně nezažila oslnivý podzim, trenér Děd se ale může spolehnout na spolehlivost jménem Martin Chalupa. Navíc přidal hned tři branky.

ONDŘEJ KOCOUREK (Mirovice)

Mirovice číhají v závěsu za Strunkovicemi a jejich obrana je jen o chloupek, přesněji řečeno o dva góly, horší. A je to i zásluhou dobré práce a výkonů stopera Kocourka. I on navíc zaznamenal tři góly.

VÁCLAV CHVOSTA (Vimperk)

Mladičký Chvosta se po příchodu z dorostu dokázal rychle adaptovat a má chuť se stále zlepšovat. Na podzim vstřelil dvě branky, trenér Sýs v něm našel univerzála, který může nastoupit jak v obraně, tak v útoku.

 

ZÁLOHA

PETR GUTHEIS (Kaplice)

Gutheis si drží výkonnost na vysoké úrovni. Kaplici pomohl na podzim deseti góly, obstaral tak každý třetí gól týmu.

JAKUB KUBÍK (Dolní Dvořiště)

Kubík je všude. Pracant, který není líný na krok. Trenér ho využívá na pozici defenzivního záložníka, ale během podzimu jej posunul i do útoku. Vsítil dvakrát.

ONDŘEJ HUDÁK (Vodňany)

Možná nenápadný hráč, svou branku na podzim neoslavil, ale svými výkony je pro Vodňany nesmírně důležitý. Neprotestoval proti svému přesunu z beka na defenzivního hráče a vede si výborně.

ROMAN ŽUREK (Strunkovice)

Druhý zástupce Strunkovic v sestavě podzimu. Žurka měli soupeři často plné zuby, chytat ho není jen tak, jeho jména patřilo k nejdoporučovanějším. Žurek dal dvanáct gólů.

 

ÚTOK

VIKTOR KADLEC (Roudné)

Nebýt vysokého šestizápasového trestu, který vyfasoval od disciplinárky, bůhví, kolik gólů by měl na kontě. Kadlec totiž hrál v neskutečné fazóně a právě jeho jméno se objevovalo v nominacích do sestavy podzimu nejčastěji. Kadlec nasázel 18 gólů, síla Roudného po jeho návratu do sestavy velmi vzrostla.

MATĚJ ŠTOCHL (Mirovice)

Druhý nejlepší střelec soutěže, pozadu je o čtyři branky. Zažil čtyřgólový duel proti Nové Vsi, hattrick nasázel Kamennému Újezdu.

PETR DVOŘÁK (Kamenný Újezd)

Svému týmu párkrát scházel, přesto stihl sedm branek a jeho vliv na hru Kameňáku je obrovský. Neušlo to ani jeho protivníkům, Dvořáka si všímali a po zápasech vyjadřovali chválu.

 

NOMINACE A DOPORUČENÍ Z JEDNOTLIVÝCH KLUBŮ

Plánský trenér Jan Pintér si považuje svého brankáře Jakuba Hotového, z plánského týmu vypíchl rovněž výkony středního záložníka Dominika Kořínka. Pintérovi se od soupeřů zamlouvaly výkony bratrů Štochlů (Mirovice), ze Strunkovic ho zaujal Vojtíšek, Koloušek a Žurek, z Kaplice Jiří Divoký, z Kamenného Újezdu Dvořák a z Roudného Viktor Kadlec.

 

Roudenští hráči, které jsme oslovili, ukázali ze svého středu na Viktora Kadlece a také levého obránce Denise Vogla.

 

Radomil Procházka z Nové Vsi si pochvaloval podzimní výkony útočníka Jiřího Jiránka. Za nejlepší hráče podzimu považuje roudenského Kadlece, strunkovického Žurka a mirovického Štochla.

 

Kamenném Újezdu spoléhají na svého tahouna, útočníka Petra Dvořáka. Od jejich hráče zazněly pochvalné hlasy na adresu vimperského Ondřeje Vlka a strunkovického Romana Žurka.

 

Blatné dorazilo doporučení na brankáře Jaroslava Chlandu a útočníka Michala Kůsta.

 

Koho doporučil kouč Kaplice? „Od nás Petra Gutheise, z ostatních týmů brankář Jirkal (D.Dvořiště), útočníci Kadlec (Roudné) a Dvořák (K.Újezd).“

 

Kouč Dolního Dvořiště Štefan Bršťák upozornil na výkony svého svěřence, brankáře Miroslava Jirkala, dále pracovitého univerzála Jakuba Kubíka, vypíchl výkonnost Jaromíra Plocka z Vodňan: „Ve svých letech nadstandardní hráč pro I.A“.

 

Vimperský trenér Lukáš Sýs ze svého týmu vybral jako nejlepší hráče za podzim útočníka Ondřeje Vlka: „Po dlouhé pauze se vrátil zpět k fotbalu a byl pro nás velice platným hráčem.“A dále Václava Chvostu: „Přišel z dorostu a je to univerzál, kterého používáme dle potřeby jak v útoku, tak v obraně a svými výkony a přístupem si nominaci zaslouží.“ Ze zápasů s protivníky si vybavil dobrý výkon strunkovického Hovorky a Kolouška, chválu vyjádřil i ve prospěch roudenského Kadlece a vodňanského Píši.

 

Mirovicích upozornili na výkony pětačtyřicetiletého gólmana Zdeňka Čejdíka, mezi opory týmu patřil stoper Ondřej Kocourek a útočník Matěj Štochl.

 

Čkyně prostřednictvím svého trenérského štábu doporučila do sestavy podzimu obránce Martina Chalupu a dvojici svých gólmanů. „Chalupa držel obranu, dával branky a podával stabilní výkony bez větších chyb.“Z ostatních týmů pak Jana Děda zaujal záložník Rod (Vimperk) a útočník Štochl a Žurek. „A pokud byla kategorieNejlepší fanoušci, tak jednoznačně ti čkynští. Jsou slyšet a fandí slušně. Myslím, že to soupeři mohou potvrdit.“ Tak co, potvrzujete?

 

Lhenice nakonec udržely se soupeři krok a na jaře budou bojovat o setrvání v soutěži. Jako opora týmu byl jmenován střední obránce nebo záložník Jakub Beran.

 

Trenér Netolic Radek Varyš vyjádřil největší spokojenost s výkony trojice svých hráčů, a to brankáře Lukáše Varyše, v obraně Filipa Rokůska a v záloze Dana Andrése.

 

Z kádru lídra soutěže Strunkovic doporučili do sestavy podzimu brankáře Zdeňka Vojtíška.

 

Hrající kouč Vodňan Jaromír Plocek vyzdvihl ze svého týmu, jednoho z příjemných překvapení podzimu, hned několik hráčů: „Ondřej Hudák (levý obránce), ale my jsme ho přeškolili na středního záložníka a hrál výborně. Hodnotím ho za jeho skromnost a přínos pro fotbal u nás, všestranný hráč, který může hrát na více postech. Milan Brož a Karel Kukla, za to v kolika letech hrají fotbal a jak se fotbalu věnují, smekám. Jaroslav Volmut - střední záložník s neskutečnou kopací technikou a klidem na míči.Jakub Píša-neskutečný dříč a pro výhru by nechal na hřišti duši, záložník nebo útočník.“Nejlepší hráč I.A. třídy je podle Plocka roudenský Viktor Kadlec: „Nemá v této soutěži co dělat a měl by hrát vyšší ligu.“




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.