Hředle neuhlídaly dvoubrankový náskok


Branky


19. J. Vávra , 21. B. Amauwah - 31. M. Servus (p.) , 82. J. Dvořák
0

Ve 2. kole I. B třídy se opět hráči Traverzy představil na svém hřišti. Po skalpu béčka Tatranu minulý týden se utkali s loňským suverénním vítězem této skupiny – SK Hřebeč – a vůbec se tohoto soupeře nezalekli, což přineslo další nečekaný úspěch.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Servus snížil z penalty

Stejně jako minulý týdne, tak i tentokrát se dostali domácí pod drtivý tlak soupeře, ale Hřebeč si, stejně jako Tatran Rakovník, nevypracovala ani jednu šanci. V 16. utekl Vávra, ale Zajíček si s jeho 100% šancí poradil. Vávra však dostal stejnou možnost ve dvacáté minutě a to se již nemýlil a prokázal proč o něho vedení Traverzy tak stálo  - 1:0 a historicky první gól Traverzy v krajských soutěžích!. Uběhla pouhá minuta a skóre se měnilo opět. Po vhazování se obtočil kolem soupeře Bethel a a míč se sotva dokutálel za čárou zmraženého Zajíčka, 2:0. Po půlhodině se projevila zkušenost hostujících hráčů. Po centrovaném míči se po souboji s Vitnerem skácel hostující útočník a rozhodčí nekompromisně ukázal na penaltový puntík. Servus nabídkou nepohrdl a dostal hosty na dostřel. Do poločasu se již skóre neměnilo.

Dvořákův nákop zastavila až síť

Druhý poločas byl o tom, zda domácí vydrží. Hosté řádně přitáhli závity a hrálo se po většinu času před pokutovým územím domácích Hředel, ale do šancí se hosté nedostávali. Naopak. V 65 minutě. připravil Vávra gólovku pro Bechnera, který ale Zajíčka nepřekonal. Za dvě minuty zachránilo Zajíčka po Vávrově bombě břevno. a tak udeřilo na straně druhé a opět ze standartní situace. Sedm minut před koncem zahrával Dvořák ze 30 metrů trestný kop, na který ve vápně skákalo pět hráčů. Nikdo míč nezasáhl a Malinovský už neměl šanci zareagovat – 2:2.

 

O vítězi tak musely rozhodnout penalty. Malinovský ve třetí a v páté sérii chytil pokusy hráčů Hřebče Procházky a Macenauera, a jelikož J. Sláma, M. Vodrážka, Hamouz a Bethel nezaváhali, připsala si Traverza další nečekané, ale zcela zasloužené, dva body – 4:3. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář: Kdyby nám někdo před zápasem říkal, že získáme dva body, brali bychom ho za blázna. A my měli hodně blízko ke třem. Škoda. Soupeř nás ve druhé půli zatlačil až těsně před naše vápno, ale obrana stejně jako minulý týden fungovalo výborně a soupeře do žádných vložených šancí nepouštěla. Měli jsme ve druhé půli rozhodnout ze dvou brejků, nejdříve nedal Bechner a střelu Vávry zastavilo k naší smůle břevno. To je prostě fotbal. V penaltové loterii jsme byli opět 100% a s tím nemůžete prohrát.




Počet diváků: 140. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - CHOVANEC Petr, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.