Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 10:15

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostudná domácí porážka se silnou Hřebčí


Branky


0

Po zápasech s papírově slabšími týmy se rezerva rakovnického SK střetla s velmi silnou Hřebčí, která loni soutěž suverénně vyhrála, ale následný postup do vyšší soutěže odmítla. Utkání se hrálo z důvodu špatného počasí v předchozích dnech na rezervním hřišti, které nebylo v dobrém stavu. Ovšem ani tyto skutečnosti neochránily domácí mužstvo před pořádným výpraskem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních deseti minutách se hrál relativně vyrovnaný fotbal, když ani jedno z mužstev se nedostalo do brankové příležitosti. Mezi 13‘-19‘ ovšem hřebečský uragán udeřil naplno. Dlouhé balony za rakovnickou obranu, kde v ofsajdových pozicích stáli hostující hráči, kteří následně chodili sami na brankáře Hrbka. Pomezní rozhodčí ovšem k neuvěření domácí obrany i diváků ofsajd třikrát přehlédl a Hřebeč se ujala vedení 0:3. V 19‘ se po pěkné akci hostů prosadil Faktor – 0:4. Hra se vyrovnala. Šance měli i domácí hráči. Mladíci Krupička s Nováčkem šli sami na brankáře, ale ani jeden z nich při samostatném úniku na Zajíčka nevyzrál. Skóre zkorigoval ve 39‘ Plaček, který zužitkoval rohový kop M. Tvrze – 1:4.

 

Domácí tým se chtěl pokusit skóre zdramatizovat v druhém poločase, ale především neodejít ze zápasu s velkým debaklem. To se nakonec nepovedlo. Vyrovnaná hra pokračovala do 60‘, poté se hosté třikrát prosadili během šesti minut po nedůslednosti v rakovnické defenzivní hře – 1:7. Příležitost ke snížení měl Plaček, který šel sám na brankáře, ale trefil jen tyč. Z následného brejku zaznamenal Klavík svůj hattrick – 1:8. Definitivní podobu výsledku dal v poslední minutě zápasu Faktor, který svojí pátou brankou v zápase podtrhl ostudný výsledek pro domácí – 1:9.

 



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Hodnocení M. Tvrze: Jsem neskutečně naštvaný, neboť jsme chtěli hrát ze zabezpečené obrany a to se nám absolutně nepovedlo. Nebudu se vymlouvat na to, že hosté dali první tři branky z ofsajdu, protože měli řadu dalších velkých šancí, které vychytal Hrbek. Soupeř nás vycvičil a ukázal, že máme mezery ve všem. Pokud se chceme vyhnout tuhému boji o záchranu, tak musíme hodně rychle všichni na tento výkon zapomenout a hrát diametrálně odlišně.




Sestavy


SK Rakovník B
T. Hrbek [-] - D. Titlbach [-] , M. Krupička [-] (77. T. Pešek [-] ) , J. Votroubek [-] , M. Tvrz [-] , J. Plaček [-] , P. Nováček [-] , M. Medřický [-] , M. Rohla [-] , R. Hertl [-] (26. P. Kabele [-] ) , Z. Červený [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Baranec [-] , J. Janík [-] , D. Počta [-] (82. A. Synek [-] ) , A. Janík [-] (60. M. Voštinka [-] ) - L. Moravec [-] , D. Kolařík [-] , M. Servus [-] , P. Kujal [-] - J. Faktor [-] , A. Klavík [-]

ŽK: 22. M. Tvrz , 68. Z. Červený - 84. A. Klavík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hanák Leoš - STRÁNSKÝ Martin, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.