3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

3.0

Hrací plocha

5.0

Zázemí

3.0

FOTO: Pěčice doma potvrdily venkovní výhru


Branky


17. A. Kořínek , 53. A. Kiceluk , 59. P. Král (p.) - 26. V. Šmejkal
1

Povedený vstup do sezóny mají za sebou fotbalisté Pěčic, kteří dokázali ze dvou těžkých zápasů vydolovat plný počet bodů. Také tentokrát ale museli o své výhře rozhodnout až po změně stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávací první poločas s vyrovnaným skóre

Se rozdílnými pocity po prvním odehraném kole šli do zápasu kola druhého hráči obou celků. Zatímco Slavoj ztratil dobře rozehraný zápas v Benátkách, domácí Pěčice naopak zvládli otočit zdánlivě ztracený zápas v Dlouhé Lhotě. Prvních 15 minut tohoto vzájemného utkání bylo z obou stran spíše oťukávacích a pokud se urodila nějaká zajímavější akce, bylo to spíše po standardní situaci. V 17. minutě se právě taková situace postarala o změnu skóre. Domácí si vytvořili sérii rohů, která byla zakončena výskokem Kořínka a důraznou hlavičkou za záda bezmocného Šimka. 1:0. Gól hře pomohl, začal se hrát odvážnější fotbal, šance a góly ale ne a ne přijít. Také gól na druhé straně proto padl po standardní situaci, po které se ve 26. minutě prosadil kapitán týmu Šmejkal. 1:1. Poslední čtvrthodina první půle pak patřila spíše domácím, kteří lépe drželi míč, nevzniklo z toho ale nic víc, než několik náznaků šancí. Slavoj se soustředil na pečlivou obranu a žádný z brejků mu nevyšel, a tak bylo po první půli skóre nerozhodné 1:1.

Domácí po třetí brance dominují

Od začátku druhého poločasu domácí pokračovali ve zlepšené hře, kterou předváděli od vyrovnávací branky a začali být také nebezpeční před brankou soupeře. Rozhodující momenty zápasu pak přišly záhy: Nejprve předvedl Kořínek v 53. minutě výborný presink, po kterém ještě dohrál souboj s brankářem a připravil tak svému spoluhráči Kicelukovi snadnou pozici před prázdnou brankou. 2:1. V 59. minutě pak byl po dlouhém nákopu do vápna sražen v souboji Kiceluk hostujícím Vodákem a pískala se penalta. Tu bezpečně proměnil Král a zvýšil už na 3:1. Od této chvíle se převaha domácího týmu ještě zvýraznila, dva úniky Berana z úhlu ale gólem neskončily. V závěru zápasu Pěčice kontrolovaly hru a hráči Slavoje se s míčem prakticky nepotkali. Domácí si tak v klidu pohlídali výhru 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: I když soupeř předvedl kvalitní hru převážně na brejky, tak si myslím, že naše vítězství bylo zasloužené. Hlavně po třetí brance jsme začali hrát fotbal kterým bychom se rádi prezentovali v této sezóně.




Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , R. Mulač [-] , J. Jonáš [-] - V. Valenta [-] , V. Novák [-] (69. F. Beran [-] ) , M. Hubač [-] , P. Král [-] - A. Kořínek [-] (87. J. Hendrych [-] ) , A. Kiceluk [-] (81. O. Novák [-] ) , D. Košťál [-] (78. P. Bůžek [-] )

FK Slavoj Stará Boleslav
O. Šimek [-] - M. Voženílek [-] , L. Švancar [-] , J. Cruz [-] - J. Novotný [-] , J. Vodák [-] (67. D. Grafnetr [-] ) - V. Šmejkal [-] - M. Boček [-] (86. D. Šalda [-] ) , B. Staněk [-] , P. Bláha [-] (81. J. Matějovský [-] ) , J. Novák [-] (58. D. Mikoláš [-] )

ŽK: 31. P. Král , 90. J. Hendrych - 14. M. Boček , 25. V. Šmejkal , 43. L. Švancar , 55. P. Bláha , 57. B. Staněk , 79. M. Voženílek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kvasnička Václav - HLAVNIČKA Radek, KRATOCHVÍL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2016 13:04
Pěčice jsou doma těžkým protivníkem, o tom jsem se několikrát přesvědčil.Věřím, že prvních 30 min. se bude hrát vyrovnaný fotbal a posléze se ujmou Pěčice iniciativy a zápas zvládnou.