2:3p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Posílení hosté vezou body z Pěčic


Branky


0

I s využitím několika hráčů A-týmu, jehož utkání bylo pro nezpůsobilý terén odloženo, dokázali Neratovičtí přivézt 2 body z horké půdy silných Pěčic. Domácí si tak připisují druhou penaltovou prohru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na umělecký dojem vedou domácí

Dosud neporažené Pěčice si chtěly na vlastním hřišti připsat další bodový zisk proti B-týmu Neratovic. Ten přijel k utkání se silně pozměněnou sestavou, když nastoupili hráči A-týmu Jína, Zelenka, Ďurinda či Tláskal. V brance pak musel za zraněného Černého zaskočit Pospíšil. Hosté vsadili na rozestavení 4-5-1, které mělo eliminovat kvalitní kombinaci, na níž je založena hra Pěčic. Hned ve 4. minutě zápasu mohli jít hosté do vedení, když si na centr z přímého kopu naskočil Jína a nastřelil tyč. Poté se však hostující celek začal ze hry vytrácet a domácí tým přebíral aktivitu do svých rukou. První opravdovou gólovou šanci domácích měl Beran, který převzal míč na půlce hřiště, přesprintoval obránce a našel na zadní tyči volného Valentu. Jeho hlavička ale minula poloodkrytou branku. Hře hostí nepomáhala spousta nepřesností a Pěčice si v těchto chvílích vytvářely výraznou optickou převahu. Pozorná hostující obrana ale větší šance nepřipouštěla - snad až na krásnou kombinaci Kořínka s Košťálem na středu hřiště, po níž se do situace sám před brankářem dostal Kiceluk, Pospíšila ale nepřekonal.
 

Po přestřelce v závěru zůstává stav vyrovnaný

Hned dvojitým střídáním reagoval na průběh hry hostující trenér Stanislav, přílišné oživení hry se ale nekonalo. Tlak Pěčic trval a hned v 53. minutě byl úspěšný - Zelenka zvolil fotbalové řešení místo odkopu, přišel o míč, ke kterému se dostal Kiceluk a bylo zle. 1:0. Poté ale domácí trochu vyklidili pozice a o slovo se začali hlásit i Neratovičtí, kteří mohli vyrovnat po rohovém kopu, Sochor ale hlavou nastřelil pouze břevno. Ze vzduchu vůbec hrozilo vzrůstově menším domácím velké nebezpečí a v další situaci musel skvělý zákrok předvést brankář Dufek. Nakonec se však v 70. minutě hosté přeci jen dočkali, když autor předchozích dvou centrů Ďurinda tentokrát zamířil do vápna a hlavou se trefil přesně do protipohybu brankáře. 1:1. o chvíli později už hosté vedli, když výborně hrající Ďurinda prošel po levém křídle, vyslal střílený centr, který se dostal až ke střídajícímu Lemariemu a bylo to 1:2. V 78. minutě však bylo opět vyrovnáno a byla u toho opět standardní situace. Tláskal totiž nedokázal odehrát míč z vápna a důrazný Kořínek ho umístil do branky. 2:2. V poslední desetiminutovce už žádný z týmů nedokázal strhnout vedení na svou stranu, a tak penaltový rozstřel rozhodl o tom, že si více bodů z tohoto zápasu připíšou hosté z Neratovic.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: První poločas jsme až na neproměňování šancí odehráli slušně. Ve druhé půli soupeř vyrovnal hru, a to zejména díky své vzdušné dominanci před oběmi brankami.

FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Zisk těchto dvou bodů by měl mužstvo povzbudit do dalších bojů. Získali jsme je proti opravdu hodně kvalitnímu soupeři, který nás, musím uznat, po většinu utkání fotbalově značně přehrával. Ve svém kádru představil další nové mladé tváře zřejmě z mladoboleslavské líhně a tipuji je na adepta postupu. A z Pěčic se body nikdy moc nevozily!



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , R. Mulač [-] , O. Novák [-] - V. Valenta [-] (54. V. Novák [-] ) , M. Hubač [-] , P. Bůžek [-] , F. Beran [-] - A. Kořínek [-] , D. Košťál [-] (58. P. Král [-] ) , A. Kiceluk [-]

FK Neratovice-Byškovice
M. Pospíšil [-] - M. Zeman [-] , Z. Taňski [-] (46. D. Nguyen [-] ) , P. Tláskal [-] , V. Žežulka [-] , A. Ďurinda [-] , J. Drahorád [-] , T. Dohnal [-] (46. T. Lemarie [-] ) , L. Sochor [-] , K. Zelenka [-] (66. M. Babovák [-] ) , P. Jína [-]

ŽK: 29. O. Novák , 60. M. Hubač , 82. P. Král , 82. A. Kořínek - 82. V. Žežulka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Lukáš - SANDEV Viktor, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.