FOTO: Lužec v závěru vydoloval bod


Branky


0

Zajímavou gólovou přestřelku viděli diváci ve Staré Boleslavi. Fotbalisté Lužce nad Vltavou při ní dali zapomenout na fakt, že se jim na hřištích soupeřů příliš nedaří a vstřelili (stejně jako domácí) hned 3 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padají až po půlhodině hry

Dva celky, které měly na svém kontě před tímto zápasem shodně 6 bodů, se utkaly ve Staré Boleslavi. A hned v úvodu domácí ukázali, že by svému dnešnímu soupeři chtěli v tabulce odskočit - skákající míč na vápně pěkně trefil jeden z jejich hráčů, ale střelu dobrým zákrokem Prislupský vytáhl na rohový kop. Domácí měli mírnou převahu, zejména ve středu hřiště, dlouho se jim ji ale nadařilo zužitkovat. První branku vstřelili domácí ve 30. minutě po úniku ze strany, kdy centrovaný míč se štěstím trefil jeden z útočníků a od obránce se míč odrazil přímo na kopačku Švancara, který již se zakončením neměl problém. 1:0. Lužec ale dokázal vyrovnat hned o chvíli později, když Kučera hlavou uklidil míč do sítě. 1.1. Domácí si vzali ale vedení zpět ještě do poločasu. Ze středu hřiště se uvolnil Voženílek, narazil si s útočníkem a od tvrdou střelu namířil přesně od tyče do brány. 2:1.

 

Kučera vyrovnává dvě minuty před koncem

Do druhé půle vstoupili hosté aktivně a v 58. minutě bylo opět vyrovnáno. Všechny na stadiónu překvapil Kuchař, který skoro od rohového praporku zakroutil míč za záda domácího brankáře Šimka. 2:2. Hostující Lužec nad Vltavou byl v těchto chvílích překvapivě lepším týmem, domácí ale dokázali reagovat nejlepším možným způsobem - ve vápně se uvolnil Grafnetr a vypálil, jeho střelu ještě smolně tečoval stínující Kuchař a brankář Prislupský tak byl bezmocný. 3:2. V závěru mohli domácí potvrdit své vedení, ve své velké šanci ale neuspěli, a tak houževnatě hrající Lužec v závěru vyrovnal - střídající Kerpl nacentroval do vápna a Kučera se již podruhé v zápase hlavou nemýlil. 3:3. Následovaly tak pokutové kopy, v nichž prokázali pevnější nervy domácí borci a zásluhou rozhodující trefy Bočka si připisují bonusový bod.



Ohlasy k zápasu



AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - gólman: Utkání jsme odehráli dobře. Mrzí mě snad jen inkasovaný gól na 3:2. Jako již tradičně se nám nepovedly pokutové kopy, které jsme ještě nikdy nevyhráli.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hurych Lubomír - PROCHÁZKA Václav, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.