3:2
(2:0)
49. J. Krouský
71. R. Černý (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek se odpoutal ode dna tabulky


Branky


5. Z. Štrupl , 43. M. Mihalík , 59. M. Mihalík - 49. J. Krouský , 71. R. Černý (vl.)
0

Atraktivní zápas posledního s předposledním týmem tabulky se odehrál ve Velkém Borku. Hosté z Dlouhé Lhoty v něm ve druhé půli mocně dotahovali, nakonec jim však jeden gól chyběl, a tak svou premiérovou výhru slaví Borečtí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borek se ujímá vedení již v 5. minutě

Již bez středopolaře Růžičky, který zamířil zpět na Pšovku, se k důležitému zápasu postavili fotbalisté Velkého Borku. Ti ve svých řadách naopak jednu posilu také přivítali - na lavičce náhradníků se objevil Pavel Vokoun (19) z Kralup. A zápas pro domácí snad ani lépe začít nemohl - již v 5. minutě na půlce vyhrál důležitý souboj M. Mihalík, který byl faulován, rozhodčí však citlivě ponechal výhodu a Mihalík tak mohl přihrát do samostatného úniku Štruplovi, který zůstal za obranou Dlouhé Lhoty zcela osamocen. Zkušený útočník si v samostatném úniku věděl rady a přesně zakončil. 1:0. Poté se hra uklidnila a hrálo se spíše od vápna k vápnu bez větších gólových situací. Útočné snahy obou týmů postrádaly větší přesnost, a tak akce buď končily ještě před finálním zakončením, nebo pokusem mimo branku. Možná rozhodující okamžik zápasu pak přišel v 43. minutě, kdy ve vápně dostal míč Štrupl, nezazmatkoval a přesně našel nabíhajícího Mihalíka, který osamocený přesně zakončil. 2:0. Domácí si tak těsně před odchodem do kabin vytvořili výborný náskok.

Hosté dotahují, ale na body to nestačí

Domácí jako by vedení uklidnilo až příliš a hned po 4 minutách hry byla na světě zajímavá zápletka. Domácí Kubišta totiž na malém vápně promáchl míč, který se tak dostal až ke Krouskému a bylo sníženo. 2:1. V těchto chvílích působili domácí poněkud nervóznějším dojmem, vysvobodila je ale povedená akce z 59. minuty, kdy Černý obdržel přesnou přihrávku za obránce, míč zatáhl a přihrál na malé vápno úplně osamocenému Mihalíkovi, který už neměl problém do prázdné brány zakončit. 3:1. Tato branka přinesla uklidnění do řad domácích a 150 diváků si mohlo jen smutně povzdechnout při pohledu na neproměněné šance, které na domácí straně přibývaly. Tu největší měl asi Štrupl, když Kubišta zatáhl míč a přihrával Štruplovi před branku. Ten byl ale při svém pokusu zablokován a naplnilo se pravidlo nedáš-dostaneš. Hosté ihned založili rychlý protiútok a ten skončil vlastním gólem Černého. 3:2. V závěru hosté při snaze o vyrovnání otevřeli obranu, což vedlo k mnoha nebezpečným protiútokům domácích, postupně Kříž, Jeřábek ani Mihalík ale ve svých šancích neuspěli, a tak zápas skončil výsledkem 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - kapitán: Do zápasu jsme šli s jasným cílem - vyhrát a získat důležité tři body. To se nám nakonec podařilo a myslím si, že i zaslouženě. Gólových šancí jsme měli více a při dvou obdržených gólech jsme to soupeři hodně usnadnili.




Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - J. Paloušek [-] (74. P. Kříž [-] ) , T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] (89. P. Vokoun [-] ) , R. Černý [-] , M. Mihalík [-] , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] (87. T. Pavlík [-] ) , P. Jeřábek [-] , D. Procházka [-] , M. Kubišta [-]

FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - J. Krouský [-] , Z. Flídr [-] , A. Skalický [-] (63. A. Limr [-] ) , P. Šolc [-] , J. Pastorek [-] , P. Zelba [-] , P. Nastoupil [-] , J. Vrabec [-] , O. Zdobinský [-] , V. Brodský [-]

ŽK: 81. T. Krajník - 73. P. Nastoupil , 80. P. Šolc .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Holý Milan - BEKEŠSKÝ Ondřej, LACINA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.