0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo se po další výhře posouvá na 3. místo!


Branky


0

Další výhra a další čisté konto. Kdo čekal, že Dynamu nemůže spolehlivost obrany vydržet, šeredně se mýlil. Jednotlivé zápasy jsou jako přes kopírák a také tentokrát stačil hostům jediný gól na výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili po standardní situaci

Zajímavý zápas se odehrál v Dlouhé Lhotě. Domácí v něm již nutně potřebovali bodovat, jelikož se jim ostatní týmy začínají vzdalovat. Proti však byl nepříjemný protivník z Nelahozevsi, který hraje ve vynikající formě a zejména jeho obrana je takřka dokonalá. V první půli se hrál vyrovnaný fotbal s ojedinělými výpady na obou stranách. Úplně vážné situace to nebyly, a tak byla nejdůležitějším okamžikem poločasu velká zbraň hostujícího týmu - standardní situace. Hosté tentokrát předvedli secvičené autové vhazování, když dlouhý míč do vápna prodloužil za sebe Krejza a nabíhající Pekárek na zadní tyči uklidil míč do sítě. 0:1. Více toho k vidění opravdu nebylo, a tak byli po 45 minutách spokojenější hosté.

Vynikající Bejr drží naděje domácích

Do druhé půle hostující trenér stáhl střelce jediné branky Pekárka a došlo tak ke změně rozestavení, která měla na hru Dynama blahodárný vliv. Hosté byli najednou mírně lepším celkem a nezbrzdila je ani komplikace v podobě vyloučení Fomina z 54. minuty. Stalo se tak po jeho druhém žlutém zákroku v zápase, kterým přerušil akci soupeře. Hosté ale i v desíti odolávali akcím Dlouhé Lhoty a sami mohli naopak hned několikrát pojistit své vedení z rychlých protiútoků. Zkušený brankář Bejr v domácí brance ale předváděl famózní výkon a držel naděje svého týmu až do závěrečného hvizdu. Protože byl ale i jeho protějšek v brance Dynama bezchybný, vezou si hosté domů všechny body za těsnou výhru 0:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: V první půli byla hra vyrovnaná a my jsme se prosadili po secvičené akci. V přestávce jsme si něco řekli ke způsobu naší hry, pozměnili jsme rozestavení a nezabrzdilo nás ani vyloučení Fomina. I o desíti jsme byli lepším celkem a měli jsme z několika úniků zvýšit vedení, proti byl ale vynikající brankář domácích. Neproměněné šance mě mrzí, jsem ale samozřejmě rád za vítězství.



Sestavy


FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - L. Zdobinský [-] , P. Niklfeld [-] , J. Krouský [-] , P. Šolc [-] , J. Pastorek [-] (72. J. Jenč [-] ) , P. Zelba [-] , P. Nastoupil [-] , J. Vrabec [-] , O. Zdobinský [-] , V. Brodský [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - M. Bednařík [-] (88. P. Kobera [-] ) , J. Jindřich [-] , M. Pekárek [-] (46. M. Šenkýř [-] ) , S. Fomin [-] , J. Holý [-] , L. Krejza [-] (89. Z. Špaček [-] ) , R. Minařík [-] , P. Vágner [-] , J. Emmer [-] , P. Dubský [-]

ŽK: 29. J. Krouský , 54. P. Zelba - 29. S. Fomin . ČK: 54. S. Fomin .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOCOUREK Lukáš - ZOUFALÝ David, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.