Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Byšice jedou z Pěčic bez bodu


Branky


0

Pozici favorita potvrdili v tomto zápase fotbalisté Pěčic, kteří tak dokázali napravit vysokou prohru z minulého kola. Do sítě Byšic se trefili hned čtyři různí střelci a domácí tým se tak drží čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O gól víc střílí Pěčice

S cílem odčinit vysokou prohru z půdy Mělníka nastoupili k zápasu domácí fotbalisté Pěčic. To se jim také v úvodu dařilo a od prvních minut více drželi míč, chybělo jim ale lepší finální řešení útoků. Hostující obrana také s úspěchem využívala ofsajdových pastí, do kterých se chytali domácí útočníci nabíhající na průnikové přihrávky. Změna přišla až v 17. minutě, kdy domácí kapitán Hubač místo další přihrávky skrz obranu zvolil individuální průnik středem obrany, na jehož konci prostřelil brankáře. 1:0. Ve 24. minutě ale bylo vyrovnáno, když domácí nejprve zazdili slibný brejk 4 na 3 a Byšičtí se vydali do protiútoku. V něm na hranici vápna brankář Dufek vyrazil míč před útočníkem k O. Novákovi, který ale místo odkopu zvolil fotbalové řešení, to se navydařilo a Dobiášovi stačilo trefit opuštěnou bránu. 1:1. Ve 29. minutě už ale bylo vedení opět na straně Pěčic, když se povedenou individuální akcí blýskl V. Novák, který prošel hned přes 3 obránce a zakončil přesně na přední tyč. 2:1.

 

Domácí dotahují zápas k vítězství

Domácí i na začítku druhé půle těžili z dobrého napadání a dařilo se jim zastavovat útoky hostí hned v jejich zárodku. Na zřejmě rozhodující třetí gól se ale čekalo až do 65. minuty, kdy Košťál sklepl dlouhý míč pro Kořínka, který naznačil přihrávku, ale postupoval středem sám, což na zkoprnělou obranu, která vystupovala ve snaze o další ofsajd, přesně platilo. Podél brankáře pak zakončil bezpečně a bylo to 3:1. Následně se ke slovu dostaly také Byšice, které mohly korigovat po rychlém brejku, osamocený hráč na zadní tyči ale minul poloodkrytou bránu. Hra se poté rozkouskovala mnohými střídáními a definitivní rozhodnutí přinesla až 86. minuta, kdy se aktivní Valenta prosadil v souboji 1 na 1, narazil si míč s V. Novákem a uzavřel skóre. 4:1. V úplném závěru domácí ještě předvedli krásnou akci, na jejímž konci střílel Bůžek nad, a tak už se skóre neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Po celé utkání jsme byli týmem, který byl aktivnější a určoval tempo hry, ale hosté hráli také velmi slušný kombinační fotbal, takže věřím, že se fotbal divákům musel líbit. Nejslabším článkem tohoto zápasu byl hlavní rozhodčí, který pískal dost necitlivě a nepřesně a vícekrát se právem zlobili hráči Byšic. Tuto výhru bude potřeba potvrdit proti velmi kvalitnímu Dolnímu Bousovu.

TJ Vitana Byšice
Michal Hamšík - trenér: Na utkání v Pěčicích jsme byli celkem připraveni. Viděl jsem je hrát na FC Mělník a tam si nezasloužili prohrát. Takticky jsme připraveni byli, ale bohužel jsme přestali plnit úkoly, které jsme si řekli. Začátek byl v režii domácích hráčů. Ve 20. minutě nás potrestali rychlou individuální akcí po pravé straně a náš brankář pouze ztlumil střelu ke vzdálenější tyči. Poté se hra vyrovnala a pramenil z toho vyrovnávací gól Petra Svačiny do odkryté brány. Bohužel jsme opět nezareagovali na rychlý přechod šikovných domácích hráčů středem hřiště a po další individuální akci jsme prohrávali 2:1 .Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně. Vznikla z toho gólová šance Petra Svačiny, kterou zastavil, jako poněkolikáté během 2. poločasu "přesný" AR2 pan Kvasnička. Ve 49. minutě jsme vstřelili regulérní branku, ale bohužel, opět "přesné" oko pana AR2 nám opět překazilo radost. Tohle byla situace, která asi rozhodla celé utkání. Pak jsme se přestali koncentrovat na hru a vznikaly chyby bránících bráčů. Po jedné z nich vstřelil domácí hráč Kořínek Aleš branku na 3:1 a skóre zakončil opět po pěkné individuální akci domácí hráč Valenta Vojtěch, který opět prošel přes naše tři hráče.Domácím musím pogratulovat za předvedenou hru, vyhráli zcela zaslouženě. Bohužel si neodpustím kritiku na trojici rozhodčích, ikdyž jsem se zařekl, že jejich výkon komentovat nebudu. Hlavní pan Hlavnička, evidentně pod vlivem nějaké návykové látky, několika rozhodnutími dostal do úžasu nejenom hosty, ale i domácí, kteří nám ve třech situacích dle hesla fair-play míč vrátili. Za to mají můj velký obdiv. A završil to po zápase tím, že uvedl za naše mužstvo do zápisu o utkání špatného střelce. No a AR2, pan Kvasnička? Tak ten řídil utkání dle své pověsti. Zdůrazňuji, že domácí zvítězili zaslouženě, vstřelili krásné regulérní branky, jen nám trojice rozhodčích neumožnila, abychom mohli být konkurenceschopní.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - R. Mulač [-] , O. Novák [-] , J. Jonáš [-] - V. Valenta [-] , V. Novák [-] , M. Hubač [-] , P. Král [-] - A. Kořínek [-] (87. J. Hendrych [-] ) , A. Kiceluk [-] (82. P. Bůžek [-] ) , D. Košťál [-] (75. F. Beran [-] )

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - D. Dobiáš [-] , P. Menčl [-] , P. Holina [-] , P. Svačina [-] , D. Hemr [-] , J. Kmoch [-] , D. Menčl [-] (75. P. Čermák [-] ) , J. Trubička [-] (73. J. Šteiner [-] ) , P. Kadlec [-] , J. Čurda [-]

ŽK: 41. V. Novák - 3. J. Kmoch , 13. P. Kadlec , 34. P. Menčl , 37. D. Hemr .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Hlavnička Radek - ŠMEJKAL Jiří, KVASNIČKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.