1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jako přes kopírák: Dynamo opět úspěšné!


Branky


0

Již svou 3. výhru 1:0 v sezóně ukořistili v 7. kole soutěže fotbalisté Dynama Nelahozeves. Ti na svého soupeře z dalekého Bakova nad Jizerou vyzráli díky gólu útočníka Krejzy z 18. minuty zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od 18. minuty vedou

Překvapivou ztrátu zaznamenali v minulém kole fotbalisté Bakova nad Jizerou, když na domácím hřišti vytěžili pouze bod ze zápasu s nováčkem soutěže z Velkého Borku. Tuto ztrátu se vydali napravit na hřiště Dynama Nelahozeves, které je v letošní sezóně zatím postrachem všech soupeřů. Důvod je jednoduchý - nedostává góly. Tentokrát sice v domácí obraně chyběli Dubský i Vrábel, po nichž převzal pásku Jindřich, na hře to ale znát nebylo. V prvním poločase byl o něco aktivnější domácí tým, který zaměstnával obranu svého soupeře. To se vyplatilo po 18 minutách hry, kdy předvedl pěknou akci Šenkýř, uvolnil se a poslal míč před bránu. Tam byl na svém tradičním místě připraven Krejza a otevřel skóre. 1:0. Další akce skončily ve formě náznaků, a tak šli domácí do šaten s jednobrankovým vedením.

Zlepšená hra Bakova k vyrovnání nevede

Do druhé půle už v hostujícím dresu vyběhli dva čerství borci - již v průběhu prvního poločasu se do hry dostal Vávra, kterého o přestávku doplnil Resl. A hostům se podařilo vyrovnat hru. Ta se ale nesla ve velmi bojovném a pro diváky nepříliš atraktivním duchu. Míč se pohyboval zpravidla mezi oběma šestnáctkami a kloudných zakončení bylo pomálu. Domácí tým prokazoval, proč je nejméně inkasujícím týmem soutěže a držel hosty na distanc od své branky. A protože ani Dynamo již nedokázalo vymyslet, skončil zápas těsnou výhrou domácích 1:0. Ta posunula Dynamo na 2. místo tabulky jen o skóre za Mělník, se kterým se utká v jednoznačném šlágru příštího kola opět na domácím hřišti. Máme se na co těšit!



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: Utkání na těžším, mokrém terénu, který sváděl k tvrdé hře. Vše ale bylo v mezích férovosti. Rozhodli jsme jediným gólem v první půli, kdy jsme měli podle mě mírnou převahu.




Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - O. Došek [-] (63. M. Pekárek [-] ) , M. Šenkýř [-] (80. Z. Kratochvíl [-] ) , M. Bednařík [-] (70. P. Kobera [-] ) , J. Jindřich [-] , S. Fomin [-] , J. Holý [-] , L. Krejza [-] , R. Minařík [-] , P. Vágner [-] , J. Emmer [-]

SK Bakov nad Jizerou
T. Majzlan [-] - D. Altman [-] , K. Pilz [-] , T. Formáček [-] (33. L. Vávra [-] ) , J. Hozák [-] - M. Vaněk [-] , M. Brož [-] , J. Kvapil [-] (46. J. Resl [-] ) , R. Frélich [-] - M. Mlynka [-] , P. Vitmajer [-] (67. P. Špringer [-] )

ŽK: 31. T. Formáček , 86. K. Pilz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šefara Milan - SIXTA Jakub, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.