3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DBSK v krásném zápase přetlačil Pěčice


Branky


0

Možná nejočekávanější zápas kola vyzněl těsně pro fotbalisty Dolního Bousova. Už v prvním poločase se hrálo ve vysokém tempu a padly 4 branky. Ve druhé půli rozhodla trefa Nováka o domácí mohou slavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižný fotbal se 4 góly

Žádné řeči okolo a rovnou k věci - v první půli se toho totiž v Dolním Bousově dělo opravdu hodně. Začalo se ve výborném tempu a oba celky se snažily o kombinační fotbal. Už v 6. minutě mohli jít do vedení domácí, když se Koštíř uvolnil ve vápně, ale technickým obstřelem trefil pouze tyč a dorážející Klíma nezamířil přesně. Hosté kontrovali akcí po ose Král - Novák - Valenta, ale posledně jmenovaný netrefil branku.

 

Další dvě šance na obou stranách taktéž brankou neskončily, a tak diváky zvedla ze sedadel až 28. minuta a úchvatná akce hostujícího Krále: Ten se k míči dostal po rohovém kopu domácích a vyrazil do rychlého brejku. Na hranici vápna sice akci zbrzdil, kličkou se však zbavil Hrdého i Kubečka, následně obešel i brankáře Sýkoru a mezi nohama dobíhajícího bránícího hráče otevřel skóre. 0:1. Branka Pěčické nakopla a ti začali být lepším celkem. Ve 34. minutě donutili napadáním domácí obranu k chybě a následnému faulu. K přímému kopu se postavil Valenta a pod zdí skóroval. 0:2.

 

Druhá branka ale jako by naopak nakopla domácí tým, který se okamžitě vrhl do útoku. Koštíř navedl míč do vápna, u brankové čáry se dokázal zbavit bránícího Hubače a zpětnou přihrávkou našel přesně Vynikala, jehož bomba pod břevno nedala brankáři Dufkovi šanci. 1:2. Důležitý okamžik celého zápasu pak přišel ve 45. minutě, kdy už to vypadalo, že hosté půjdou do rychlého brejku, Tomíček ale na poslední chvíli dokázal ve skluzu přetlačit Valentu, z čehož vyplynul centr Vynikala a zakončení Bartoně. 2:2.

 

Krásný první poločas tak přinesl 4 branky a skvělou podívanou!

 

Rozhoduje domácí Novák

Namlsaní domácí fanoušci se jistě těšili na velký obrat, tak jednoduché to ale nebylo. Úvod druhé půle totiž vyšel skvěle Pěčicím a ty přišpendlily svého soupeře k brance. Brankář domácích Sýkora byl ale pozorný a svou branku uhájil. Domácí zareagovali na vývoj zjednodušením hry, přičemž hojně využívali Koštíře a Bartoně. A hra se vyrovnala. Rozhodující okamžik zápasu tak přišel v 72. minutě, kdy hostující Valenta nejprve prováhal možnost centru, a tak se dopředu dostali Bousovští, předvedli pěknou kombinaci u rohového praporku a vyslali centr do vápna. Tam svedli souboj na hranici pravidel Klíma s Tůmou, po kterém míč propadl až na zadní tyč k nabíhajícímu M. Novákovi a bylo to 3:2. Domácí se poté soustředili na pevnou obranu, hosté naopak napjali síly k útoku. Největší šance přišla po centru Košťála, na zadní tyči ale dokázal Kubeček odvrátit těsně před připraveným Kicelukem. V závěru Pěčicím nepomohl ani tah s vysunutím Tůmy na hrot, a tak byli v krásném zápase šťastnější domácí.

 

 



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Oboustranně vyrovnaný zápas, napínavý až dokonce. V závěru jsme se ubránili tlaku hostí, a tak všechny body zůstaly v Bousově.

TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Myslím, že utkání svojí úrovní převyšovalo B-třídu. Myslím, že jsme byli fotbalovějším týmem, ale výhra domácích určitě není nezasloužená.



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - L. Holub [-] (56. L. Zahrada [-] ) , P. Kubeček [-] , M. Novák [-] , J. Hrdý [-] - R. Bartoň [-] (68. J. Stejskal [-] ) , J. Kasal [-] (62. T. Šolc [-] ) , M. Koštíř [-] (83. M. Merva [-] ) , R. Tomíček [-] , P. Vynikal [-] - O. Klíma [-] (87. J. Šolc [-] )

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , R. Mulač [-] , O. Novák [-] - V. Valenta [-] , V. Novák [-] (73. F. Beran [-] ) , M. Hubač [-] (83. P. Bůžek [-] ) , P. Král [-] - A. Kořínek [-] , D. Košťál [-] , A. Kiceluk [-]

ŽK: 34. M. Novák , 62. L. Zahrada , 68. P. Vynikal , 84. O. Klíma , 90. J. Šolc , 90. J. Stejskal - 62. P. Král .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Dragoun Radek - BEZ Milan, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.