5:2
(3:0)
76. M. Veselý
79. M. Veselý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji o první místo úspěšnější Dynamo


Branky


12. L. Krejza , 25. J. Holý (p.) , 36. L. Krejza , 54. J. Jindřich , 74. P. Kobera - 76. M. Veselý , 79. M. Veselý (p.)
0

O poznání vyrovnanější průběh zápasu byl očekáván v souboji o první místo. Domácím se ale skvěle povedl první poločas, během kterého rozhodli o své výhře. Nakonec nasázeli soupeři z Mělníka 5 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na raketový vstup Dynama Mělník nestačí

Velká očekávání vkládali fanoušci do přímého souboje o první místo v soutěži. Oba týmy byly na zápas nažhaveny, o čemž v rozhovoru mluvil také nejlepší hráč minulého kola Jan Rolenc. Hned 46% tipujících zase věřilo v remízu. Hosté se museli obejít bez absentujícího stopera Volfa, jinak ale vypadaly úvodní sestavy obou týmů klasicky a mohlo se jít do hry. Na hřišti se ale od úvodního hvizdu sudího Jahody začaly dít věci. Domácí tým působil živějším dojmem a od začátku utkání si vytvořil územní převahu. Netrvalo dlouho a dokázal jí také vyjádřit gólově, když se ve 12. minutě prosadil Krejza. 1:0. Po 25 minutách hry pak bylo pro hosty ještě hůře - brankář Horvát byl později v souboji s domácím hráčem na značce pokutového kopu a sudí neváhal nařídit penaltu. K té se postavil Holý a byl nekompromisní. 2:0. Třetí branku přidal ještě do poločasu opět Krejza a ve 38. minutě dokonal poločas hrůzy pro hosty brankář Horvát, který musel po druhé žluté kartě pod sprchy poté, co fauloval mimo pokutové území. Do hostující branky tak nastoupil náhradník Sekerka s nepříliš nadějnými vyhlídkami na úspěch - hosté po poločase prohrávali 3:0 a navíc byli o jednoho hráče oslabeni.

Veselý koriguje za rozhodnutého stavu

Od začátku druhé půle bylo zřejmé, že domácí nehodlají nic ponechat náhodě. I do druhé části totiž vstoupili koncentrovaně a udržovali si herní převahu. Tu ještě dokázali vyjádřit dvěma brankami z kopaček Jindřicha a Kobery, než polevili a pustili ke slovu i Mělnické. Pro ně mohou být jedinou útěchou zápasu další dvě branky Veselého, které přidal v rozmezí tří minut a dostal se tak již na metu 16 vstřelených gólů v sezóně. Jinak ale na Mělníku na tento zápas nebudou vzpomínat v dobrém, jelikož zápas o první místo nezvládli. Naopak v Nelahozevsi se slaví - tým zůstává neporažen a navíc ho v příštím kole čeká již 3. domácí utkání v řadě. Soupeřem bude v dalším atraktivním zápase DBSK.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: Od začátku zápasu jsme byli lepším celkem, k čemuž jsme tentokrát přidali i produktivitu v zakončení. Kluci byli na zápas namotivovaní a až do 70. minuty soupeře přehrávali. Potom jsme polevili, ale to už byl stav rozhodnutý. Na tabulku se nám teď kouká krásně, ale nedělal bych z toho velké závěry. Body spočítáme až po posledním kole a uvidíme, na co to bude stačit. Určitě se ale chceme i nadále pohybovat v popředí tabulky.

FC Mělník
Jiří Horvát - brankář: Zápas jsme vůbec nezvládli. Domácí hráči byli namotivovaní, a to nám chybělo. V poločase bylo rozhodnuto, takže moje vyloučení za stavu 3:0 už toho bohužel ani moc neřešilo.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - P. Vágner [-] , P. Dubský [-] , M. Pekárek [-] (72. Z. Kratochvíl [-] ) , J. Emmer [-] (84. O. Došek [-] ) , M. Bednařík [-] (61. L. Simon [-] ) , J. Jindřich [-] , S. Fomin [-] , J. Holý [-] , L. Krejza [-] (65. P. Kobera [-] ) , M. Šenkýř [-]

FC Mělník
J. Horvát [-] - V. Poráč [-] (70. T. Čičmanec [-] ) , A. Antonín [-] , M. Veselý [-] , J. Jiskra [-] , J. Rolenc [-] (64. J. Žaba [-] ) , M. Vernek [-] , H. Tříška [-] , P. Dvorný [-] , M. Skopka [-] (38. M. Sekerka [-] ) , S. Vála [-]

ŽK: 45. J. Emmer , 71. M. Šenkýř - 25. J. Horvát , 36. M. Skopka , 48. J. Rolenc , 59. S. Vála . ČK: 38. J. Horvát .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jahoda Petr - TICHÝ Lukáš, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.