Benátky vysoko porazily Mělník


Branky


0

Překvapivý výsledek se zrodil v Benátkách nad Jizerou. Domácí tým měl sice před zápasem téměř dvakrát méně bodů než jeho soupeř, na hřišti to ale znát vůbec nebylo a domácí vysoko zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benátky si vytvářejí slušný náskok

Bez brankáře Horváta, který byl v minulém neúspěšném zápase na hřišti Nelahozevsi vyloučen, nastoupili k dalšímu zápasu fotbalisté Mělníka. Soupeřem jim byl mladý a nevyzpytatelný soupeř - Benátky B. Hosté se navíc potýkali s virózou, a tak na jejich střídačce zůstala pouze trojice mladíků bez větších zkušeností. Domácí tým vstoupil do zápasu výborně, a přestože to byli hosté, kdo se snažil v úvodu více držet míč, dokázali hned z první vážnější akce skórovat. Střelcem důležité branky byl Zuna. 1:0. Odpověď hostů na sebe ale nenechala dlouho čekat a Jiskra po 18 minutách vyrovnal. V těchto chvílích to vypadalo, že by hostující favorit mohl získat pevnou půdu pod nohama, opak byl ale pravdou. Hosté měli velké problémy s rychlými útoky Benátek a výsledkem byl gól Fingerhuta z 22. minuty. Možná rozhodující roli v celém zápase pak sehrál zásah mladého Šimka, který vsítil gól do šaten a upravil tak na poločasových 3:1.

Zdecimovaní hosté nemají síly na zvrat

Ve druhé půli jako by hostům poznamenaným nemocí rychleji docházely síly a místo snahy o obrat se spíše bránili útokům soupeře. Snahu Mělníku nelze upřít, domácí však byli na koni a ve druhé půli byli lepším celkem. To potvrzovali také výbornou střeleckou úspěšností, když další branku přidal v 61. minutě Pařízek a definitivně rozhodnul. V závěru zápasu se do hry dostalo i všech 7 náhradníků, čímž se věkový průměr již tak dost mladých týmů ještě povážlivě snížil a bez dalších větších vzrušení se dohrálo. Domácí mohou být se zápasem spokojeni, protože dokázali opět po delší době vyhrát za tři body. Mělník naopak již podruhé v řadě prohrál.



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Je to náš nejlepší výsledek, i když i kola před tím jsme hráli pěkný fotbal, avšak bohužel jsme neproměňovali šance. Dnes jsme z devíti střel dali čtyři góly, produktivita tedy byla na perfektní úrovni. Vyplatila se nám práce v týdnu na tréninku, protože i střídačka utkáním žila. Mělník měl ze začátku převahu v držení míče, my jsme brzy převzali iniciativu a ve druhém poločase jsme byli lepší.

FC Mělník
Václav Řízek - trenér: Nechci se vymlouvat, ale přijeli jsme sem v ne zcela optimální sestavě. Postihly nás nějaké chřipky a nějaká zranění. Někteří ne zcela zdraví kluci i hráli. Na naší hře to bylo vidět. Když jsme vyrovnali na 1:1, měli jsme trochu více ze hry, avšak měli jsme problém zachytávat brejky domácího týmu. Inkasovaná branka z přímého kopu na 2:1 toho ještě tolik neřešila. Další gól, po rychlém brejku na 3:1 těsně před poločasem, nás rozhodil. Druhá půle se víceméně nemusela hrát. Nenašli jsme fyzické ani psychické síly na to, abychom nepříznivý stav zvrátili. Nezbývá nám nic jiného, než domácím pogratulovat.



Počet diváků: 38. Rozhodčí: Hron Karel - KOSINA Ladislav, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.