Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky po přestřelce zdolaly Velký Borek


Branky


0

Velmi zajímavé utkání se odehrálo v Benátkách, kam zavítali k zápasu fotbalisté Velkého Borku. Hosté předvedli nadějný výkon a hned třikrát rozvlnili síť, po rozhodující trefě Fingerhuta z 84. minuty ale odjíždí bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý gól Zuny do šaten

Začátek zápasu vyšel domácímu týmu na výbornou. Hosté jako by byli ještě v kabině, zcela vyklidili pole a nechali domácí v klidu kombinovat. Trest na sebe nenechal dlouho čekat a již ve 4. minutě z toho byla vedoucí branka Benátek B, když Pařízek přesnou technickou střelou zpoza vápna obstřelil brankáře a míč se ještě otřel o levou tyč branky. 1:0. I nadále byli domácí aktivnější a druhý gól přišel ve 21. minutě, kdy míč ve vápně propadl k Fingerhutovi, a ten přehodil vybíhajícího Procházku. 2:0. Za tuto branku mohla možná i nekoncentrovanost hostů, kteří se chvíli předtím dožadovali odpískání faulu domácího brankáře Jíry na Štrupla, který mu vypíchl míč. Sudí sice zapískal, ale jen proto, aby Štruplovi udělil žlutou kartu za prostesty.

Druhá inkasovaná branka ale Velkému Borku paradoxně pomohla a hosté se začali dostávat do hry. Ve 24. minutě přidali i důraz ve vápně, Kubišta po standardní situaci přiklepl Kováčovi, a ten uklidil míč do branky. 2:1. A hned o tři minuty později již bylo vyrovnáno - na hranici vápna si míč přistrčil opět Kováč a střelou po zemi přes obránce srovnal. 2:2. Další fáze utkání probíhala velmi vyrovnaně s dalšími náznaky nebo pološancemi na obou stranách. Už se zdálo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, domácí však ve 45. minutě perfektně zahráli rohový kop. zahrávali rohový kop. První hráč pustil přihrávku za sebe, na hranici vápna si z hloubi hřiště naběhl Zuna a střelou po zemi míč poslal do branky. Tato krásná situace uzavřela zajímavý první poločas na 3:2.

Hosté sahají po bodu, ale nedosáhnou

Také druhou půli začali lépe domácí, v obrovské šanci ale neuspěli, a tak přišel v 66. minutě trest. Kováč ve vápně doslova umotal dva hráče, uvolnil se a přihrál přesně na malé vápno Štruplovi. Ten už neměl problém zakončit do odkryté branky. 3:3. Další gólovou příležitost měly poté opět Benátky B, vracející se obránce hostí Mihalík však stihl míč vykopnout z brankové čáry. Už to vypadalo, že si hosté odvezou cenný bod, když přišla jejich veliká chyba. Domácí tým v 84. minutě vykopával ze svého vápna, hostující obránci míč podskočili, před couvajícím Mihalíkem si stačil balón zpracovat Fingerhut a střelou k tyči dal výsledku konečnou podobu. 4:3. Domácí mohli v úplném závěru ještě výsledek navýšit, když se zdálo, že míč již pomalu doskáče do branky, ten se však ještě odrazil od tyče a z dorážek byl již pouze útočný faul. Také hosté měli příležitosti ze standardních situací, brankáře Jíru už ale příliš nevystrašili, a tak odjíždí po sympatickém výkonu z Benátek bez bodu.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - kapitán: Úvod zápasu jsme vůbec nechytili, hráli jsme vlažně, bez bojovnosti, bez důrazu. Mladému a běhavému domácímu týmu jsme tím umožnili hrát kombinační pohodovou hru. Probudili jsme se až za stavu 2:0, kdy jsme přidali na důrazu a vyrovnali jsme během pár minut. Pak opět přišel náš zkrat a dostali jsme poněkolikáté gól do šatny, i když musím přiznat, že domácí zahráli nacvičený rohový kop výborně. I tak jsme dokázali opět stav srovnat, ale domácí ukázali větší touhu po vítězství a berou tak všechny body. Opět jsme dostali některé laciné góly po hrubých chybách, a i když dáme venku tři góly, odjíždíme bez bodu...



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - M. Štrbík [-] (90. D. Chaloupka [-] ) , D. Langšádl [-] , F. Pařízek [-] , Š. Krýda [-] , O. Šimek [-] (79. M. Machka [-] ) , A. Fingerhut [-] , J. Kraus [-] , M. Langšádl [-] , D. Zuna [-] (64. M. Šimůnek [-] ) , J. Kohl [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - J. Paloušek [-] , T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] , R. Černý [-] , P. Vokoun [-] (64. D. Procházka [-] ) , J. Kováč [-] , M. Mihalík [-] , P. Nesládek [-] , P. Jeřábek [-] , M. Kubišta [-]

ŽK: 15. J. Kohl , 25. D. Zuna , 90. O. Šimek - 21. R. Černý , 25. Z. Štrupl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Koleček Jakub - PUDIL Václav, POSPÍŠIL Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.