1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bakov v záchranářském souboji vyloupil Tišice


Branky


0

Gól hned z první minuty utkání nasměroval hosty z Bakova nad Jizerou k důležité výhře. Domácí Brodský sice v závěru dokázal rychle odpovědět na druhou branku hostů, vyrovnat už ale Tišičtí nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bakov hraje hned od první minuty s náskokem

Důležitý zápas týmů ze spodní části tabulky se odehrál v Tišicích. Domácí v něm hodlali udržet čtyřbodový náskok před svým soupeřem, hned od 20. vteřiny zápasu se jim tento cíle ale vzdálil. Jejich obrana totiž vyrobila velikou hrubku, díky které se sám před Hádka dostal Mlynka a zakončil přesně. 0:1. Vyrovnání mohlo přijít vzápětí, ale proti Prejzkově střele výborně zasáhl brankář Louda a po následném rohu Brzoňovu hlavičku z brankové čáry vykopl jeden z obránců. V 16. minutě vyslal Karlík Šmajdu do úniku, ten zpětnou přihrávkou našel Brzoně, jeho střelu gólman nadvakrát zlikvidoval. Brankou neskončil ani nadějný závar v 36. minutě, ani hlavička Brzoně. Těsně před odchodem do kabin se ještě utěšenou střelou prezentoval Mlynka, branku ale netrefil, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1, který platil už po minutě hry.

 

Domácí zásluhou Brodského jen snižují

Do druhé půle domácí trenér Zámečník zamíchal sestavou, první vážnější šanci měli ale hosté, když se Mlynka snažil neúspěšně překvapit Hádka. Na druhé straně se ve vyložené šanci ocitl po Šmajdově přihrávce Prejzek, ani jemu se ale nepodařilo dotlačit balón do sítě. Další dvě šance patřily hostům, kteří spoléhali na rychlé brejky – nejprve Mlynka nepřehodil Hádka a následně střídající Vitmajer mířil vedle. V 67. minutě Laudovu střelu vyrazil gólman, který stejně reflexivně zasáhl i proti střele Prejzka ze 74. minuty. Hosté podnikali i nadále nebezpečné brejky a jeden z nich jim přinesl úspěch – v 78. minutě starší z bratří Vitmajerů Petr našel Tomáše, a ten podél Hádka zvýšil na 0:2. O minutu později svitla domácím barvám naděje – po trestném kopu Šmajdy se balón dostal na zadní tyč, kde číhal připravený Brodský a snížil na rozdíl jediné branky. 1:2. Tišice vrhly všechny síly do útoku, ale ani Brzoňovi, ani Tomanovi se skórovat již nepodařilo, a tak důležitou výhru slaví hosté z Bakova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Zápas o 6 bodů ovlivnila obdržená branka z první minuty. Následně se soupeř zatáhl a spoléhal na brejky, z nichž jeden se jim povedlo zužitkovat. Jsme rádi, že ne příliš povedená sezóna končí a my se musíme kvalitně připravit na jarní část.




Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - P. Driml [-] , M. Brodský [-] , M. Vostřel [-] (46. P. Lauda [-] ) , T. Brzoň [-] - J. Šulc [-] (46. P. Novotný [-] ) , D. Fabián [-] (58. J. Toman [-] ) , T. Kopejska [-] , J. Šmajda [-] - Š. Karlík [-] (46. J. Dokoupil [-] ) , T. Prejzek [-]

SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - K. Pilz [-] , D. Altman [-] , J. Resl [-] , J. Hozák [-] (46. L. Vávra [-] ) - P. Vitmajer [-] , T. Formáček [-] (80. L. Sameš [-] ) , M. Brož [-] , R. Frélich [-] - P. Špringer [-] (64. T. Vitmajer [-] ) , M. Mlynka [-] (90. J. Bareš [-] )

ŽK: 11. J. Šmajda - 33. M. Mlynka , 63. P. Špringer , 79. D. Altman , 87. T. Louda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Říha Jaroslav - SVOBODA Richard, EDER Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.