3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komořany i podruhé doma vyhrály.


Branky


0

Stanislav Jarábek, vynikající ligový trenér v Čechách i na Slovensku, když motivoval hráče před utkáním na hřišti soupeře, který hrál podruhé po sobě doma, říkal: dvakrát  po sobě se doma nevyhrává. Komořany to dokázaly, když po překvapivém vítězství v minulém kole nad Ivanovicemi, v tomto kole porazilii Moravské Málkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl oboustraně opatrný. Domácí se opět snažili hrát kombinačně a hosté se pokoušeli o jednodušší přechod do útoku. Asi v polovině první části hry zahrávali domácí tři rohové kopy po sobě a tady naopak potvrdili nepsané pravidlo a po třetím rohu dotlačili míč do branky. To bylo gólově pro první poločas všechno.

Obraz hry byl i ve druhém poločase podobný a dvacet minut se obě strany úspěšně bránily. V šedesáté páté minutě po standardní situaci zvýšili domácí na dva nula, ale uklidnění jim přinesla až v osmdesáté třetí minutě, branka domácího kanonýra, Radka Orálka.  Hostům se ve zbývajícím čase podařilo vstřelit čestnou branku, ale o vítězství už domácí připravit nedokázali.



Ohlasy k zápasu


TJ Komořany
David Petr hráč Komořan: Po opatrném začátku jsme se první brankou uklidnili a ve druhém poločase jsme svoji územní převahu dokázali vyjádřit dalšími dvěma góly.

TJ Sokol Moravské Málkovice
Miloš Zbořil hráč Moravských Málkovic.: Domácí byli lepším mužstvem a zaslouženě zvítězili. My v poslední době nedokážeme dávat góly a přestože herně to není nejhorší, prohráváme.



Sestavy


TJ Komořany
R. Ondráš [-] - R. Prokop [-] , D. Skřivánek [-] , T. Šimáček [-] , D. Petr [-] - J. Nohel [-] , M. Hrdlík [-] (46. M. Potěšil [-] ) , Z. Konečný [-] (85. J. Šrámek [-] ) , L. Brtník [-] , L. Štercl [-] (75. T. Zouhar [-] ) - R. Orálek [-]

TJ Sokol Moravské Málkovice
K. Jenerál [-] - R. Trněný [-] , R. Doupovec [-] (75. D. Langhamer [-] ) , P. Harásek [-] , K. Klvač [-] - J. Sedláček [-] , L. Grmela [-] , M. Zbořil [-] , M. Vojtek [-] (80. M. Konečný [-] ) - M. Pavlík [-] , J. Krejčiřík [-] (65. T. Kudlička [-] )

Hráči zápasu: J. Nohel - R. Trněný .
Místo: Komořany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.