Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 10:30

25.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačlavice opět propadly.


Branky


0

Pačlavice-Dětkovice "B" táhly docela dlouhou šňůru zápasů bez porážky a v minulém kole se jim v Moravských Málkovicích přetrhla. Po porážce o čtyři branky přijely do Drnovic se snahou napravit dojem z minulého kola. S velkým vedrem se lépe vyrovnali domácí hráči a zvítězili vysokým rozdílem šest nula.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drnovičtí diváci se ještě ani pořádně nestačili usadit a domácí hráči předvedli pěknou kombinační akci, v jejímž závěru si Zbyněk Zbořil narazil míč s Pištou Hrubšou a levou nohou vstřelil první branku. O deset minut později, po chybné rozehrávce hostů, napřáhl svoji "opěrkou" stejný hráč znovu a umístěnou střelou překvapil hostujícího brankáře Libora Dopitu podruhé. Potom se pačlavský brankář v brance překonával a vychytal několik stoprocentních šancí Davida Slezáka a ty které nevychytal, nedokázal David umístit mezi tři tyče. Ve dvacáté minutě se centroval Radek Pytela a David Slezák se konečně hlavou trefil. Do poločasu se ještě po přihrávce Zbyňka Zbořila prosadil Radek Pytela.

Ve druhém poločase se sice hosté zlepšili, ale žádnou ze svých akcí nedokázali dotáhnout do konce. Domácí hráči hráli úsporněji a až v závěru utkání se po chybě hostující obrany prosadil Michal Slavíček. Za zmínku ještě určitě stojí perfektně umístěná střela Štefana Hrubši, kterou efektním zákrokem vytěsnil z brány Libor Dopita, který i ve druhém poločase ještě další šance domácích dokázal zlikvidovat. O konečnou podobu skóre utkání se po přihrávce Zbyňka Zbořila postaral David Slezák. 



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér FKD "B": Dnes jsme podali zkušený výkon, protože za takového počasí se musí hrát tak, aby se co nejvíce šetřily síly a dosáhli jsme požadovaného výsledku.

FK Pačlavice-Dětkovice B
Jan Čáp - vedoucí mužstva Pačlavic-Dětkovic "B": V prvním poločase jsme podali odevzdaný výkon. Ve druhém jsme se zlepšili, ale nepřesnosti v rozehrávce i zakončení nám znemožnili výsledek alespoň zkorigovat.



Sestavy


FK Drnovice B
M. Raška [-] - V. Polišenský [-] , I. Drbal [-] , M. Slavíček [-] , V. Zbořil [-] - R. Pytela [-] , Š. Hrubša [-] , D. Švanda [-] (46. M. Strnad [-] ) , O. Böhm [-] (84. J. Rozehnal [-] ) - D. Slezák [-] , Z. Zbořil [-]

FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - F. Hanák [-] , K. Kyas [-] , J. Kocourek [-] , O. Dostalík [-] - J. Kuchtík [-] , J. Brablík [-] , L. Navrátil [-] , Z. Kapounek [-] - D. Vincenec [-] (64. M. Navrátil [-] ) , M. Bulant [-]

Hráči zápasu: Z. Zbořil - L. Dopita .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.