Jeviněves ukončila čekání na výhru


Branky


0

První listopadovou neděli Jeviněvští přivítali doma Cítov, který sice byl na spodku tabulky, nicméně poslední 3 utkání vyhrál!  Naproti tomu Jeviněves za sebou měla pět proher v řadě. Navíc týmu chybí zraněný Petr Jindřich a Franta Týle a tak nastupuje povětšinou bez nebo s jedním náhradníkem. Ostatní kluci statečně nastupují s menšími zraněními.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe Jeviněvští a když zhruba ve dvacáté minutě, jinak dobře chytající brankář Cítova, neudržel lehkou střelu , dorážkou je dostal Honza Šelicha do vedení. Hrálo se převážně před brankou Cítova, ale další branka ne a ne přijít a tak Cítov z ojedinělé akce trestal. Přízemní centr z pravé strany a zakončení z malého vápna. Vyrovnáno na 1:1. Naštěstí ještě do přestávky předvedl Jirka Kokšál svou genialitu, postupoval z pravé strany sám na branku Cítova a když už to vypadalo, že bude centrovat, lobem přes brankáře poslal míč na zadní tyč a do sítě. Jirka sám pak říkal, že to byl spíš nepovedený centr, ale kdo ví,  jak je na tom Jirka technicky dokonale, je mu jasné , že to byl precizně provedený záměr.

 

 

Začátek druhé půle pak přinesl Jeviněvsi zvýšení na 3:1 po rohovém kopu se šikovně prosazuje opět „jeviněvský Lafata“ . Za dalších 5 minut přidal 3 branku a posunul skóre již na 4:1. Dvě penalty pro Jeviněves (obě proměněny až napodruhé!), po jednom gólu ze hry pro Cítov i Jeviněves stanovily konečné skore 7:2. Jeviněves se dočkala. Bez náhradníků, sice nepěknou neučesanou hrou, ale přesto urvali vítězství – první od 25. Září.

 

AUTOR: JAROSLAV KYSELA

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jeviněves
Jaroslav Kysela: Úroveň zápasu nebyla vysoká, bylo vidět příliš mnoho nevynucených chyb a v mnoha případech zoufalé zakončení. Navíc s narůstajícím skóre jakoby Cítovští chtěli zakrýt svůj bídný výkon a hledali chyby v soupeři či rozhodčím. Strhlo se to chvílemi v až nechutný cirkus. Pan rozhodčí byl benevolentní a spoustu věcí přeslechl, jinak mohl poslat dva nebo tři citovské hráče předčasně do sprch. Z opačného pohledu, za toto jsem u Jeviněvse rád. Neschylujeme se k záludné hře, nebřečíme, nenadáváme rozhodčímu. Ani u jedné z pěti proher v řadě. Držme se toho.




Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - P. Duchoslav [-] , M. Paul [-] , D. Velický [-] , P. Macák [-] - J. Broft [-] , M. Schoř [-] - P. Novotný [-] , J. Šelicha [-] , J. Kokšal [-] - P. Kindl [-]

TJ Sokol Cítov
K. Fiala [-] - J. Samko [-] , D. Behan [-] , P. Hampl [-] , T. Viazanica [-] , S. Šrytr [-] , M. Nekuda [-] , J. Douděra [-] , R. Lojek [-] , L. Šimral [-] , J. Pavlík [-]

ŽK: 25. M. Schoř , 65. P. Macák - 22. T. Viazanica , 42. S. Šrytr , 75. R. Lojek , 86. J. Pavlík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Malíř Petr - KYSELA Jaroslav (N), EDER Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.