Smrk se rozešel s Třebenicemi smírně


Branky


0

Fotbalisté Třebenic ani ve svém třetím zápase nedokázali zvítězit a krčí se na druhém konci tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí první poločas zvládli lépe

Fotbalisté Smrku zažili dvě odlišné tváře v úvodních dvou zápasech. Nejprve si na domácím hřišti vyšlápli na Rouchovany, aby dostali následně příděl od jednoho z favoritů soutěže, mužstva Valče. K těm měly patřit i Třebenice, ale jejich vstup do soutěže není vůbec povedený. Jediný bod získaný na hřišti Rapotic B je pro tento tým opravdu málo. Přesto v tomto zápase byly karty jasně dány. Zaváhání hostů by mohlo poznamenat tým na zbytek podzimu, který se jim v loňském roce tolik povedl. Zápas se začal hrát za úmorného vedra. Hosté s Třebenic byli lepším týmem, ale spálili tři tutovky. Domácí je tak potrestali ve 26. minutě Miroslavem Pitorem a první poločas vyhráli 1:0.

Hosté deset minut před koncem vyrovnali

Ve druhé půli hosté nepustili domácí téměř za půlku, přesto měli šanci na rozhodnutí. V 81. minutě přeci jen hosté alespoň vyrovnali, a to zásluhou Karla Kocmánka -1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Smrk
Horký Karel, trenér: V prvním poločase jsme přežili tři šance hostů. Ve druhém poločase jsme měli šanci na zvýšení skóre my, ale nakonec jsme sami inkasovali. Přesto bod bereme.

Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Celý zápas jsme byli lepším týmem, ale spálili jsme tři tutovky. Ve druhé půli jsme domácí nepustili za půlku. Šance na výhru tady byla, a proto bod považuji za ztrátu.



Sestavy


TJ FC Smrk
M. Cejpek [-] - F. Nováček [-] , T. Polovčík [-] (85. K. Ondrák [-] ) , D. Franc [-] , V. Jaskula [-] - M. Pitor [-] , Š. Hort [-] , F. Wortner [-] , L. Slavík [-] - R. Helísek [-] , O. Sobotka [-] -

Horácký klub Třebenice
P. Venhoda [-] - M. Filipec [-] , M. Ondráček [-] , J. Čtvrtníček [-] , P. Vrbka [-] (61. J. Bárta [-] ) , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] , J. Kučera [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Furiš [-]

ŽK: 16. T. Polovčík , 81. V. Jaskula - 61. M. Furiš , 63. T. Ondráček .
Hráči zápasu: M. Cejpek , M. Pitor - J. Fiala .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - MUSIL Antonín (N), CEJPEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.