Domamil doma nestačil na Slavice


Branky


32. P. Brus - 4. M. Fogaš , 57. P. Zima
0

Zápas dvou týmů, které postoupily ze čtyřky vyzněl lépe pro hostující Slavice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali odpovědět na rychlou branku hostů

Hned v úvodním zápase III. třídy skupiny B se utkaly dva nováčci soutěže, kteří se potkávali v loňské sezóně ve čtvrté třídě. Hosté od samého začátku začali hrát aktivně a z rychlého protiůtoku po rohu domácích vstřelil ve 4. minutě první branku hostů Milan Fogaš -0:1. Po této brance hra hostů upadla, byla plná nakopávaných balónů. Z ojedinělé akce po faulu hostů, dokázali domácí ve 32. minutě vyrovnat z přímého kopu Petrem Brusem na 1:1.

Hosté urvali výhru v 57. minutě

 Do druhé půle vstoupili opět hosté aktivně a vstřelili zaslouženě branku, o kterou se postaral v 57. minutě Petr Zima -1:2. Domácí se snažili vyrovnat, ale hostující bránu neohrozili. Naopak Slavice hrozili z rýchlých brejků, ale zmařili několik slibných šancí. A tak souboj nováčků vyzněl lépe pro hostující Slavice.
 



Ohlasy k zápasu



SK Slavice
Holý Petr, vedoucí: Začali jsme hrát aktivně a z rychlého protiůtoku po rohu domácích jsme vstřelili první branku.Po této brance naše hra upadla hra byla plná nakopávaných balónů. Z ojedinělé akce po našem faulu, dokázali domácí z přímého kopu vyrovnat. Do druhé půle jsme vstopili opět aktivně a vstřelili zaslouženě branku, domácí se snažili vyrovnat, ale naši bránu neohrozili. Naopak mi jsme hrozili z rýchlých brejků, ale zmařili jsme několik slibných šancí.



Počet diváků: 51. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - ŠPINKA Václav (N), ŠVIHÁLEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.