2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice dohnaly dvoubrankovou ztrátu


Branky


0

Zápas dvou rozdílných poločasů, kdy v prvním Opava zaskočila favorita a vedla dvoubrankovým rozdíle. Stěbořice na přelomu poločasů dvěma góly skóre srovnaly, ale navíc se už nezmohly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dvacetipětiminutovka patřila hostům z Opavy, kteří se zaslouženě utekli domácím o dva góly. Už ve 3. minutě šla Opava do vedení, když z volného přímého kopu obstřelil zeď Jan Frank a míč skončil za zády brankáře Jakuba Loserta – 0:1.

 

V probíhající 25. minutě vybojoval míč svým důrazem Vojtěch Henčl, který ho posunul k Lukášovi Mařádkovi, který podruhé zarmoutil Loserta – 0:2. Navíc o chvíli později Mařádek neproměnil jasnou šanci, když svou střelu asi z osmi metrů napálil těsně nad.

 

Domácí favorit se vzpamatoval teprve na konci prvního poločasu, kdy na jednobrankový rozdíl snižoval hlavou Michal Josefus – 1:2. 

 

 

Po přestávce se obraz hry změnil o sto osmdesát stupňů. Dirigentskou taktovku převzaly Stěbořice, kterým se hned zkraje druhého poločasu podařilo srovnat skóre utkání, když byl úspěšným střelcem opět hlavou Josefus – 2:2.

 

V následném průběhu si domácí vypracovali hned několik tutovek. Ale brankář Bohumír Lorenz postupně vychytal Pavla Fiedlera, Michala Josefuse a Romana Kokoška. Zachránil tak pro Opavu cenný bod, který je jejím prvním v této sezóně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (trenér): První dějství z naší strany špatný a ustrašený. Dostali jsme dva góly. Jeden z přímého kopu, kdy míč letí dva dny a náš brankář to neumí chytat. To jsou ty jeho návyky z tréninku, kdy to chytá nohami. Druhý byl po naší chybě.Snížili jsme ještě před půli. Vyrovnali na počátku druhé půle, ale další šance jsme už neproměnili.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Oba trenéři jsou nespokojeni. Já s druhým a kolega Hanslík s prvním poločasem. Za první poločas si však remízu zasloužíme.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , M. Jamnický [-] (69. M. Kokeš [-] ) , O. Šumbera [-] (83. D. Burda [-] ) , R. Kokošek [-] (81. P. Fiedler [-] ) , O. Šmalec [-] , T. Král [-] (88. V. Kramný [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , L. Burda [-] , P. Vavrečka [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - M. Mathias [-] , V. Lidmila [-] , R. Škrobánek [-] , J. Frank [-] , L. Mařádek [-] , V. Henčl [-] , J. Kretek [-] , I. Kratochvíl [-] , P. Kavan [-] , R. Jedlička [-] (64. M. Vaněk [-] )

ŽK: 64. L. Burda , 79. O. Šumbera - 53. R. Škrobánek , 59. P. Kavan , 59. V. Henčl , 82. J. Kretek .
Hráči zápasu: P. Vavrečka - B. Lorenz .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BUČEK Martin - PUFFLER Jan, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.