3:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas skončil zaslouženou remízou


Branky


45. P. Boček , 61. M. Boháč , 65. P. Boček - 48. B. Malček , 52. A. Kreisl , 62. R. Urban
0

Vřesina po prvním poločase vedla o jednu branku. Jakartovice otočily skóre a po vyrovnání domácích znovu odskočily na rozdíl jedné braky. Vřesina zaslouženě srovnala dvacet pět minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavou podívanou viděli diváci ve Vřesině. V prvním dějství tahala za delší stranu provazu domácí ekipa. Jakartovice byly nedůrazné a taktika nakopávaných míčů na Radoslava Urbana jim vůbec nevycházela. Dostala se jen k třem pološancím, které špatně vyřešil Urban. Navíc musel nastoupit kvůli zranění brankáře Janecha v bráně s Tomášem Rubým. Vřesina už v 6. minutě Martinem Gajdou pálil těsně vedle branky. Po půlhodině hry zazvonil na hostující tyčku střelecky agilní Gajda. V samém závěru prvního poločasudopravil míč skluzem do jakartovické sítě vřesinský Petr Boček 1:0. 

 

V úvodu druhého dějství vyslal Jan Hajduk do sóla Břetislava Malčeka, který poslal domácího brankáře na druhou stranu a vyrovnal účet zápasu – 1:1. V 52. minutě dovršil obrat ve skóre Adam Kreisl, který zametl do brány vyraženou střelu Kamila Palkoviče – 1:2. Po hodině hry se položil do centru Petra Bočka Martin Boháč a vyrovnal – 2:2. Hned vzápětí, ale Malček vysunul Urbana a ten zkušeně přehodil brankáře domácích Jakuba Lamparta – 2:3. V 65. minutě, ale už bylo znovu srovnáno, když Boček potvrdil kanonýrské schopnosti – 3:3. V závěru zápasu měly Jakartovice několik nebezpečných střel, které si ale cíl nenašly. V 88. minutě mohl rozhodnout vřesinský Dominik Richter, ale střela z jeho kopačky se seznámila jen s břevnem. V nastavení se naopačné straně řítily Jakartovice na domácí branku, ale Hajduk místo nahrávky na lépe postaveného Urbana, volil střelu, která skončila uprostřed branky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): Hrál se dobrý fotbal na obě strany. Hrálo se nahoru dolů. remíza je zasloužená, ale škoda našich ragbyových střel.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): První poločas byl z naší strany nemastný neslaný a Vřesina zaslouženě vedla. Ve druhém jsme se zlepšili a otočili skóre. Domácí ale vždy srovnali a remíza je tudíž zasloužená.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Čech [-] , M. Koval [-] , P. Boček [-] , J. Hymon [-] , P. Reichel [-] , F. Rončka [-] , M. Boháč [-] , M. Gajda [-] , M. Škroch [-] (72. D. Richter [-] ) , V. Kocian [-]

FK Jakartovice
T. Rubý [-] - M. Poštulka [-] , D. Filip [-] , B. Malček [-] , R. Urban [-] , M. Sváček [-] (70. R. Holub [-] ) , K. Palkovič [-] , L. Martinka [-] , A. Kreisl [-] , J. Hajduk [-] , J. Kovalčík [-]

ŽK: 27. P. Boček - 63. B. Malček .
Hráči zápasu: J. Lampart , P. Boček - R. Urban , K. Palkovič .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - HRUBÝ Václav, PALÁČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.