Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkovské béčko si pořádně zastřílelo


Branky


0

Spousty gólů a hry na jednu bránu byli svědky ti, kteří se přišli podívat na souboj Slavkova B s Palhancem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od začátku bylo jasné, který celek má fotbalově navrch. Hned v první minutě se trefil domácí Daniel Pavelek. Čtyři minuty na to zasadil soupeři gólovou ránu Lukáš Ulrich. Soupeř se snažil zahrozit střelami z dálky, ale nebylo mu to nic platné. Slavkovští udávali tempo hry, byli dřív u míče a důraznější.

 

Proto se mohli v 15. minutě radovat ze třetího vstřeleného gólu, jehož autorem byl Zdeněk Nevlud. Za minuty padla ze strany domácích další branka, když se úspěšně trefil Daniel Pavelek.

 

Hosté se přesto nevzdávali a nakonec se i oni mohli radovat ze vstřelené branky. Ve 34. minutě se po přihrávce prokličkoval šestnáctkou Michal Pospíšil a svou střelou překonal brankáře Nováka. Ve 37. minutě s přehledem navýšil domácí Filip Kvarčák.

 

Druhá půle se nesla ve stejném duchu. Domácí byli neustále u míče a přehrávali palhanecké. Těm se navíc nepodařilo proměnit dva brejky. Svou troškou do fotbalového mlýna přispěl v 58. minutě obávaný slavkovský útočník Michal Gavenda, následovaný o pět minut později Zdeňkem Nevludem.

 

 

Hosté o sobě dali vědět v 78. minutě. Míče se chopil Radim Pavela, který z pětadvaceti metrů vymetl pavučiny slavkovské brány. Minutu na to ovšem domácí Jakub Cahel potvrdil svou trefou sílu slavkovského celku. Utrpení palhaneckých ukončil Jan Grajciar, když sedm minut před koncem vstřelil poslední gól zápasu. Slavkovští se tak mohli na domácí promáčené půdě zaslouženě radovat z výhry.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov B
Michal Mičker: Soupeř by odevzdaný, snažil se, ale my jsme byli rychlejší, důraznější na balonu a dobře jsme si je přebírali. Chválím Palhanec za jejich druhý gól. Krásná střela, která se dnes moc nevidí.

TJ Palhanec
Vladimír Stoniš: Slavkov nás přehrával. Bylo nás přesně jedenáct, nikoho jsme neměli na střídačce a podle toho to taky vypadalo. Chytat musel hráč, protože máme zraněné gólmany. Nepodařilo se nám proměnit dva brejky, pak jsme hru zkusili otevřít a to dopadlo katastrofálně.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
J. Novák [-] (71. M. Vanya [-] ) - J. Grigoriadis [-] , F. Kvarčák [-] , P. Kapitán [-] (46. O. Ruso [-] ) , M. Mičker [-] (57. O. Tichý [-] ) - R. Muroň [-] , D. Pavelek [-] (59. J. Cahel [-] ) , J. Graiciar [-] , Z. Nevlud [-] - M. Gavenda [-] , L. Ulrich [-] (51. M. Javorský [-] )

TJ Palhanec
D. Holuša [-] - R. Pavela [-] , M. Pospíšil [-] , P. Vrbický [-] , D. Vrbický [-] , T. Kokeš [-] , A. Holuša [-] , D. Hendrych [-] , D. Stoniš [-] , J. Döhner [-] , I. Pyszczyk [-]

ŽK: 36. F. Kvarčák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PUFFLER Jan - DUROŇ Milan (N), AUST Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.