Netiny se přiblížily na čelo tabulky


Branky


35. F. Socha , 44. L. Lejsek - 40. V. Kasl
0

Blatnice ani tentokrát venku nevyhrály

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas přinesl branky až v jeho závěru

Pouze dvoubodový rozdíl dělil oba týmy před zápasem a tak se body počítaly hned dvakrát, a bylo vidět, že hráči jsou si toho vědomi. Hra byla opatrná a žádně vyložené šance dlouho nepřinášela. Až deset minut před koncem poločasu se z pravé strany uvolnil přes tři hráče Filip Socha a otevřel skóre - 1:0. Vedení domácích ovšem trvalo jen pět minut. Stoper prohrál souboj s Václavem Kaslem, který se nemýlil a srovnal. Ani to nebylo vše, minutu před koncem odcentroval Alexi, Polívka hlavou prodloužil a Lukáš Lejsek poslal domácí opět do vedení.

Údržba výsledku

Druhý poločas vlastně začal stejně jako poločas první. Žádné útočné manévry se nekonaly a domácí se snažili především neinkasovat a odnést si tak ze zápasu plný počet bodů. Za zmínku stojí akce Sochy, který šel sám na branku ale bohužel pro domácí nedal. Blatnice měly také své šance, ovšem ani oni neuspěli atak domácí udrželi těsnou výhru a dotáhli se na tři body od první příčky v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Nečtiny
Václav Polívka: Těžké, bojovné, ale férové utkání ve kterém jsme i se štěstím vyhráli.

TJ Slovan Blatnice
Roman Štýs: Z naší strany nejlepší zápas na podzim, sráží nás neproměněné šance.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - PASCH Stanislav (N), MESTL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.