Přimda zdemolovala vícemistra ze Stráže


Branky


6. J. Kůst , 41. T. Malý , 59. J. Hečko , 63. J. Hečko , 65. J. Kůst , 74. J. Hečko - 80. M. Jedlička
0

V tomto utkání byla velkým favoritem Stráž, ale Přimda měla o duelu s loňským vícemistrem jiné předsavy, které nakonec také zrealizovala. Od začátku svého soupeře přehrávala a prakticky mu nedala jedinou šanci. A naprosto totožně tak navázala na své úvodní vítězství. Opět vyhrála za tři body rozdílem 6:1 a se skóre 12:2 je suverénně na první příčce tabulky. V minulém roce se Tatran ještě oklepával ze sestupu, ale letos už na začátku všem ukázal, jaké cíle si klade letos. To Stráž bude muset ještě zabrat, aby zopakovala svůj loňský úspěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól odstartoval kanonádu Tatranu

Zápas pod hradem se favoritovi ze Stráže vymykal z rukou od samého začátku. Už v šesté minutě jejich představy o vývoji utkání rozboural Jaroslav Kůst a Přimda od té doby vedla. Stráž se ale nevzdávala a dále se snažila. Diváci tak sledovali poměrně vyrovnané a pohledné utkání s aktivitou na obou stranách. Fotbaový fanoušek se určitě nenudil. Chyběly jen góly, tedy až do chvíle, než Stráž zbytečně zvolnila v závěru uktání a Tadeáš Malý jí gólem do šatny zápas ještě více zkomplikoval.

Ztráta naděje

Ani ze začátku druhé půle neměl zápas jasného lídra, ale když se podařilo po jedné akci ještě zvýšit Janu Hečkovi, přišla Stráž o veškerné naděje a motivaci. Ztratila síly a od té doby už hrál v podstatě jen jeden tým. Jan Hečko přidal další trefu, vzápětí na něj navázal i Jaroslav Kůst a ve čtyřiasedmdesáté minutě zakončil tuto smršť zkompletováním hattricku Jan Hečko. Pak už ale Přimda zvolnila a zápas jen kontrolovla. V jednu chvíli ale polevila až moc a Miloslav Jeldička připravil domácího brankáře o čisté konto. Na více už se ale Stráž nezmohla, a tak Přimda nakonec suverénně zvítězila.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Milan Růžička: My jsme celkem i počítali s prohrou. Stráž je kvalitní a naší první výhru jsme nechtěli přeceňovat. Sami jsme proto byli překvapení z toho, jak dobře jsme hráli. Soupeř byl horší, dělal hodně chyb, asi není zvyklý být pod tlakem. My jsme ještě mnoho šancí spálili, takže mohou být rádi za šest branek. Jinak musím všechyn kluky pochválit, jak zápas ve velkém horku zvládli. Výsledek mluví sám za sebe.

TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Černý Tomáš - VOKROJ Miloslav (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.