Stráž veze cenné body z Černošína


Branky


0

Stráž vstřelila v Černošíně pro jistotu už v první desetiminutovce dva góly a od té doby se dá říci, že zápas v podstatě kontrolovala. Diváci se tak příliš bavit nemohli, ale potěšit je mohlo alespoň snížení a zdramatizování v podání domácího celku. V podstatě do poslední chvíle byl pak Černošín ve hře. Definitivně rozhodl až v závěru Svoboda. Na dělbě bodů to však nemění nic. Stráž bere všechny tři body a posouvá se tabulkou zase o trochu výš. Černošín prohrál třetí utkání ze čtyř, a tak se dál topí poblíž hranice sestupového pásma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž rozhodla vlastně už na začátku

Parádní vstup do utkání. Stráž nehodlala na nic čekat, do utkání vlétla, aby si vytvořila co nejnaděnější náskok už na začátku a dařilo se jí. Ve druhé minutě se prosadil Miloslav Jedlička a za pár minut už zvšoval na pohodlných 2:0 Mojmír Lapský. Poté ale Stráž výrazně polevila hru spíš kontrolovala. V poklidu držela balón a protiútoky soupeře na uzdě. V podstatě se nyblo ani tak, nač dívat. Stráž si díky svému klidu nedokázala nic extra vážného vytovřit, ale hru soupeře měla skvěle pod kontrolou. A tak se nikdo nemohl divit, že hoszé po půli vedli stále 2:0.

Černošín zápas zdramatizoval

Ve druhé půli se obraz hry vlastně neměnil, až na jeden malý, ale podstatný rozdíl. Ve třiašedesáté minutě se nepodařilo hostům ohlídat a zastavit Dominika Bláhu, který dostal Černošín kontaktní brankou zpět do hry. Stráž ale odmítla reagovat jakýmkoli otevřením hry, ba naopak, ještě více zpevnila sovu obranu a učinila jí tak pro snaživý Černošín téměř nepropustnou. Domácí bojovali a do poslední chvíle se nevzdávali, ale byl oto marné. V poslední desetiminutovce otevřeli hru natolik, že se díky nedisciplinovanosti obrany dokázal prosadit Vlastimil Svoboda a bylo rozhodnuto. Tři body si Stráž dokázala ohlídat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Myslím si, že soupeř byl lepší, než my a nás navíc srazil výkon brankáře. Brzy jsme prohrávali po dvou chybách gólmana a pak už se nám to těžko dohánělo. Druhá půle byla vyrovnanější, ale na otočení zápasu jsme prostě neměli.

TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
J. Zahradník [-] - R. Panuška ml. [-] , T. Klepsa [-] (84. P. Černý [-] ) , L. Melich [-] (20. K. Skoumal [-] ) , J. Kubovský [-] - R. Drozda [-] , K. Kříž [-] , T. Vondraš [-] , T. Petrovič [-] - P. Kříž [-] , D. Bláha [-] -

TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] , D. Rubant [-] - M. Lapský [-] , F. Veselý [-] , L. Koubek [-] (61. M. Novotný [-] ) - K. Pták [-] (88. V. Borys [-] ) , M. Jedlička [-] - D. Zavalaný [-] (89. P. Svoboda [-] ) , M. Novotný [-]

ŽK: 30. T. Petrovič - 15. B. Borys , 27. F. Veselý .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Uhlíř Jan - PECHMAN Marek (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.